Life&style

Sob Rudolf nije samo ukras, ima i praktičnu ulogu na blagdanskom stolu, a iza njega stoji duo Bradonja i Plava

  • Od Božića nas dijelii manje od dva mjeseca, a što znači da je savršeno vrijeme da krenemo osmišljavati dekoracije kojima ćemo ukrasiti domove
  • One koje stvaraju domaći kreativci uvijek su nam najdraži izbor, a jedna takva je i preslatki sob Rudolf 
  • Iza simpatičnog i praktičnog seta podmetača stoji brend 'Bradonja i Plava' koji nas je, osim Rudolfom, oduševio i drugim šarmantnim komadima

Možda bismo sudeći prema temperaturama posljednjih (tje)dana prije zaključili da odbrojavamo dane do prvog dana proljeća ili ljeta nego do Božića, no noć koja će sa svakim danom sve ranije stizati najbolji je podsjetnik na to da je ono čarobno blagdansko vrijeme iza ugla. A to znači da je savršeno vrijeme da polagano krenemo osmišljavati blagdanske dekoracije kojima ćemo ukrasiti domove.

 | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava

One koje stvaraju domaći kreativci uvijek su nam najdraži izbor, a jedna takva je i preslatki sob Rudolf koji će se divno uklopiti u božićnu bajku. Rudolf nije samo simpatična dekoracija, već praktični set podmetača za čaše koji će biti najslađi dodatak svakom blagovaonskom stolu. Ima drveno tijelo i nosi čak 10 podmetača u obliku pahuljica izrađenih od filca, a kako kažu Josip i Maja, simpatični duo koji stoji iza brenda 'Bradonja i Plava', idealan je poklon za sve koji vole zimske dekoracije i traže jedinstvene i simpatične ukrase za dom.

 | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava

Preslatki sob odlično će se slagati s BORkom, eko klik borićem izrađenim od netretirane šperploče koji se slaže jednako kao i Rudolf, a njegov minimalistički, golišavi dizajn pruža nam bezbroj različitih mogućnosti kako ga ukrasiti. 

 | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava

Možda vas zanima Ova svijeća domaćeg brenda tako dobro miriše da je prošle godine nisu stizali proizvesti dovoljno! Sad se vraća u prodaju! Rubrika Life&style Life&style

Za razliku od Rudolfa, ostatak kolekcije prikladan je za svako doba godine, a uključuje ručno izrađene torbe, odjeću, nakit i dekoracije, sve napravljeno s puno ljubavi i pažnje prema detaljima. Upravo zahvaljujući velikoj strasti prema kreativnosti i stvaranju Josip i Maja su odlučili udružiti snage, spojiti svoje kreativne strane i stvarati jedinstvene proizvode. Svaki njihov proizvod ima priču, a nadaju se, kažu, da će ljudi osjetiti tu posebnu energiju kada ga nose ili izlažu u svom domu.

 | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava  | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava

Iako je svaki njihov komad poseban na svoj način, naš su apsolutni favorit drveni ukrasi za zid u oblicima paške i lepoglavske čipke koji se svojom profinjenom elegancijom uklapaju u svaku estetiku. Inspirirani hrvatskom baštinom, željeli su promovirati poznate uzorke naših čipki kroz novi dizajnerski predmet, a osim što ove divne čipke odražavaju bogatstvo hrvatske kulturne baštine, kroz njih se naša bogata tradicija utkiva u naše domove na najšarmantniji način. 

 | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava  | Autor: Bradonja i Plava Bradonja i Plava

Uz to što su nas 'Bradonja i Plava' oduševili svojim dizajnerskim komadima, veoma je pohvalno što se u svom radu vode načelima održivosti, vjerujući da je od velike važnosti brinuti o našem planetu, pa se sve proizvodi lokalno, u malim serijama ili po narudžbi, te se trude koristiti održive materijale i tehnike. Priča baš kakve volimo i za koju uopće ne sumnjamo da će nas ugodno iznenaditi još puno puta u svojoj dugoj i blistavoj budućnosti. 

Možda vas zanima U Zaru Home su počeli stizati prvi božićni komadi. Već imamo favorite! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Bradonja i Plava

Komentari 0