Life&style
Paris Hilton

Paris Hilton u seriji o svom životu otkriva kako je bila žrtva seksualnog napada i zlostavljanja

  • Bogata nasljednica Paris Hilton bit će izvršna producentica serije koja će se snimati prema njenim memoarima 
  • Ulogu izvršne producentice podijelit će zajedno sa sestrama Elle i Dakotom Fanning
  • Memoari Paris Hilton, koji su objavljeni ranije ove godine, sadrže  neka duboko dirljiva, osobna i šokantna otkrića 

U knjizi, koja naslovljena jednostavno 'Paris The Memoir', Paris Hilton piše, između ostaloga, o svojim iskustvima seksualnog napada, zlostavljanja i 'agresivnog susreta' s Harveyjem Weinsteinom. Za memoare se zanima produkcijski studio A24, s planovima da ih adaptira u seriju.

Premda trenutno još nema popisa nema glumaca koji će glumiti u projektu, sestre Elle i Dakota Fanning bit će izvršne producentice serije pod zastavom Lewellen Pictures. Sama Paris također će preuzeti ulogu izvršne producentice putem 11:11 Media Slivington Manor Entertainmenta.

Produkcija je još uvijek u ranoj fazi, tako da još uvijek nema riječi o tome koliko epizoda možemo očekivati, kada će biti objavljena ili koji će se streaming servisi uključiti.

 | Autor: Paris Hilton Facebook Paris Hilton Facebook

Što možemo očekivati od serije 'Paris The Memoir'?

Premda su za sada detalji malobrojni, ako serija pomno prati memoare, onda vjerojatno možemo očekivati da će se baviti nekim od šokantnijih trenutaka iz života Paris Hilton, kao što je njezin odnos s jednim od njezinih učitelja kada je bila u osmom razredu.

"Zvao me gotovo svake večeri i satima smo razgovarali o tome koliko sam nevjerojatno zrela, lijepa i inteligentna, senzualna, neshvaćena i posebna", napisala je Paris u svojoj knjizi.

Možda vas zanima Izišao je prvi teaser za seriju 'The Curse', sa sjajnom Emmom Stone u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style

"Podsjetio me da je princeza Diana trinaest godina mlađa od princa Charlesa. A Priscilla Presley bila je mojih godina kad se Elvis zaljubio u nju."

Paris je opisala kako bi je njezin učitelj nazivao svake večeri i razgovarali bi 'satima', prije nego što je jednog dana, kada su njezini roditelji bili vani, on došao i poljubili su se. Kad su ih uhvatili njezini roditelji, okrivio je nju i poslali su je živjeti kod bake.

Serija bi se također mogla baviti seksualnim napadom koji se dogodio Paris dok je bila u srednjoj školi. U knjizi je detaljno opisala da su je dvojica muškaraca od 20 i nešto dala piće zbog čega se obesvijestila.

"Kada sam pokušala vrisnuti, nisam imala zraka u plućima. Sve što je izašlo bio je mali, hrapavi 'stop… što se događa… zaustavite se…", sve dok jedan tip nije stisnuo ruku preko mojih usta - onako, agresivno – jako', napisala je. "Stisnuo mi je lice i prošaptao: 'To je san. To je san. Sanjaš'.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

U knjizi je Paris Hilton također opisala i 'perverzne, čudne komentare' koje je dobivala od Harveya Weinsteina, producenta koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja. "Slao mi je perverzne, čudne komentare o meni i mojoj potencijalno velikoj budućnosti u njegovom svijetu. Bio je jeziv i agresivan koliko čovjek može biti za vrijeme ručka u prepunom restoranu", napisala je.

Serija bi se također mogla dotaknuti 2000-ih godina društvenog života u Parizu, gdje je često viđena na zabavama s prijateljicama poput Nicole Richie i Britney Spears, njezina iskustva s in vitro oplodnjom te upoznavanja i udaje za supruga Cartera Reuma.

One Piece Možda vas zanima Serija 'One Piece' potukla je rekorde serija 'Wednesday' i 'Stranger Things' na Netflixu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0