Life&style

Izišao je prvi teaser za seriju 'The Curse', sa sjajnom Emmom Stone u glavnoj ulozi

  • Objavljen je prvi teaser za desetodijelnu seriju 'The Curse' ('Prokletstvo')
  • Glavne uloge imaju Emma Stone i komičar/glumac Nathan Fielder kao par iz TV realityja o preuređenju doma
  • Radnja prati navodno prokletstvo koje remeti vezu pa i posao novovjenčanog para

Kad se u nekom filmu ili seriji pojavi Emma Stone, isti odmah privuku pažnju kritike i gledatelja. Sada je izišao prvi trailer za seriju 'The Curse' u kojoj, uz slavnu glumicu, vodeću ulogu ima Nathan Fielder, komičar i glumac. 

Službeni sinopsis za seriju glasi: 'The Curse je serija koja istražuje kako navodno prokletstvo remeti vezu novovjenčanog para dok pokušavaju začeti dijete dok zajedno vode novu seriji o uređenju doma.'

Seriju su napisali i razvili Fielder i Benny Safdie, koji je najpoznatiji po tome što je zajedno sa svojim bratom Joshom režirao 'Good Time' 2017. godine te film 'Neobrađeni dragulji' 2019., godine. The Curse prati Ashera i Whitney Siegel, lica reality TV showa pod nazivom 'Flipanthrony' , koji pretvaraju kuće u ekološki prihvatljiva imanja u Novom Meksiku.

Serija je Safdiejev prvi pothvat na malom ekranu u bilo kojem svojstvu nakon više od desetljeća rada na igranim filmovima, nakon što ih je režirao nekoliko s Joshom i glumio u nedavnim studijskim hitovima poput 'Licorize Pizza' Paula Thomasa Andersona 2021. godine, te ovogodišnjeg 'Oppenheimera' Christophera Nolana.

Serija 'Kralj Queensa' Možda vas zanima Serija 'Kralj Queensa proslavila je 25. rođendan, a Kevin James i Leah Remini natjecali su se u dirljivim objavama Rubrika Life&style Life&style

'The Curse' je također drugi pothvat A24 na televiziji, nakon njihove iznimno uspješne koprodukcije s Netflixom, 'Beef'. Fielder, čija je posljednja ponuda bila vrlo hvaljena komedija 'Pokus' 2022. godine, a koji je stekao široko priznanje svojom 'dokumentarnom reality' serijom 'Nathan For You' 2013., bit će redatelj svake epizode uz Davida i Nathana Zellnera.

'The Curse' će debitirati sa svoje prve tri epizode na New York Film Festivalu 2023 (NYFF). kao dio programa Spotlight, a epizode od 4 do 10 bit će prikazane u Film at Lincoln Center, koje počinje 12. studenog.

 | Autor: Showtime Showtime Foto: Showtime, Emma Stone i Nathan Fielder

Stone također ima još jedan projekt na NYFF-u, željno iščekivani 'Poor Things' Yorgosa Lanthimosa, napravljen u koprodukciji između Film4 i Fox Searchlight Pictures. U filmu Stone glumi ženu koju je stvorio ekscentrični znanstvenik kojeg glumi Willem Dafoe. Film je nedavno osvojio Zlatnog lava na Venecijanskom filmskom festivalu, gdje je dobio osam minuta ovacija.

Možda vas zanima Netflixova serija 'Drago dijete' mračna je, napeta i uzbudljiva - i nije za one sa slabim srcem Rubrika Life&style Life&style
Photo: Showtime

Komentari 0