Life&style
One Piece

Serija 'One Piece' potukla je rekorde serija 'Wednesday' i 'Stranger Things' na Netflixu

  • 'One Piece' je nova Netflixova adaptacija animea uživo koja je oborila rekord koji su prethodno držale streamerove hit serije, 'Wednesday' i 'Stranger Things'
  • Riječ je o seriji koja je rađena prema stripu, a obožavatelji su doslovno godinama čekali na ekranizaciju 
  • Ali, dočekali su je: I serija ruši sve rekorde! 

Serija 'One Piece' dosegla je željeno mjesto broj jedan na Netflixovoj top 10 ljestvici u 84 zemlje samo u svom debitantskom vikendu, prema 'OnePieceNetflixFanu'. A ovaj podvig još je impresivniji s obzirom na to da je potukao prethodni rekord koji su držale i serija 'Wednesday' i četvrta sezona 'Stranger Thingsa', koja je debitirala na istom mjestu u 83 zemlje. Wow!

Međutim, i serija s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi i znanstveno-fantastični hit braće Duffer i dalje su najgledanije Netflixove serije ikad, jer nisu objavljene službene brojke za 'One Piece'.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, One Piece

Za one od vas koji ne znaju, kritički hvaljena serija je adaptacija animea 'One Piece', koju je stvorio Eiichiro Oda, a prati putovanje mladića po imenu Monkey D. Luffy koji, dok sanja o tome da postane kralj pirata, kreće u potragu za najvećim blagom na svijetu, 'One Pieceom'.

Možda vas zanima Izišao je prvi teaser za seriju 'The Curse', sa sjajnom Emmom Stone u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style

Serija 'One Piece' sastoji se od osam epizoda i dostupna je širom svijeta na Netflixu.

U međuvremenu, 'Wednesday' je na kraju postala top serija 2022. godine, s glavnom glumicom Jennom Ortegom, koja se genijalno snašla u glavnoj ulozi, a njezin je lik pohađao Nevermore Academy, internat za nadnaravno nadarene učenike.

Druga sezona serije 'Wednesday' potvrđena je nakon objave prve sezone. Međutim, serija je jedna od mnogih pogođenih tekućim štrajkom pisaca SAG-AFTRA u Hollywoodu. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, One Piece

Zbog štrajka je pauzirano i snimanje dugoočekivane pete i posljednje sezone serije 'Stranger Things'. Kada se serija napokon vrati na Netflixove zaslone, obećano nam je da će priča Willa Byersa povezati cijelu seriju, što zvuči prikladno jer je cijela serija započela Willovim nestankom, što je dovelo do velikog otkrića nove realnosti zvane 'Naopako' i užasa koji vrebaju u Hawkinsu!

Možda vas zanima Netflixova serija 'Tko je ubio Jill Dando?' istražuje do danas neriješeno ubojstvo poznate BBC-jeve voditeljice Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Netflix

Komentari 0