Life&style

Smršaviti u samo 12 dana: može se, uz pomoć trika na koji se oslanjaju JLo i druge zvijezde

  • Mnogima je kod mršavljenja najteže odreći se ugljikohidrata. Pa, možemo prekopirati ono što u tom slučaju radi J.Lo
  • Trik je osmislio njezin trener David Kirsch i zahvaljujući njemu pjevačica ostaje vitka ili, ako se pojavi koji kilogram viška, posegne za ovom metodom
  • Dijetu možemo smatrati brzopoteznom jer skida dosta kilograma u kratkom vremenu. Nije čudno da je slijede i neke druge poznate dame
  • Pročitaj također: 5 proteinskih namirnica zbog kojih imamo osjećaj kao da jedemo ugljikohidrate

Dijete su prava muka. I često ne djeluju, posebno kad dođeš u određene godine. Zato... Želiš se riješiti nekoliko kilograma bez puno truda? Onda se jednostavno osloni na trik za mršavljenje u koji se zaklinju slavne osobe poput Jennifer Lopez i Liv Tyler, a koji bi trebao rezultirati stvarno vidljivim uspjehom nakon samo dva tjedna! Pa, vjerovat ćemo im, obje se pojavljuju u reklamama za donje rublje, a tu nema mjesta za puno "greški". 

Ugljikohidrati po satima

Pravilo za mršavljenje je „ugljikohidrati do 14:30“, a osmislio ga je slavni trener David Kirsch. To je svojevrsni mini intervalni post u kojem je unos ugljikohidrata ograničen na jutro i rano poslijepodne. U ovom vremenskom prozoru dopuštene su zobene pahuljice, tjestenina, mahunarke i slično. Nakon 14:30 sati na jelovniku su namirnice bogate bjelančevinama - poput mesa, ribe i sira te puno svježeg voća, povrća i salata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Možda vas zanima 13 sabotera mršavljenja: na pitanje zašto ne mršavimo, ovdje ćemo naći odgovor Rubrika Life&style Life&style

Zašto stvar funkcionira?

Zašto je ovaj trik za mršavljenje toliko učinkovit? Naime, ugljikohidrati nam sve do podneva daju vrijednu energiju koja nam pomaže da izdržimo dan i drže nas fokusiranima. Osim toga, dovoljno se krećemo do navečer da se ugljikohidrati mogu sagorjeti. Stvari su drugačije navečer: ako guštamo u velikoj pizzi, a zatim legnemo na kauč ili idemo u krevet, višak energije pohranjuje se u masno tkivo i dobivamo na težini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle)

Koliko točno ugljikohidrata smiješ pojesti do 14:30 je potpuno individualno. Naravno, nekome tko ima fizički zahtjevan posao treba više od onoga tko sjedi za stolom osam sati. Međutim, Kirsch savjetuje da slušaš svoje tijelo i jedeš samo kada si doista gladna. Tada ćeš se nakon otprilike dvanaest dana moći radovati prvim vidljivim uspjesima.

Photo: JLo & Intimissimi
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zvijezde na fitnessu