Life&style
Uvod u anatomiju

Službeno je: Snimat će se 21. sezona omiljene serije 'Uvod u anatomiju'

  • Slavljenička 20. sezona serije 'Uvod u anatomiju' počela s prikazivati sredinom ožujka na američkoj televiziji i mnogi su milili da će biti posljednja 
  • Međutim, sada je i službeno: serija 'Uvod u anatomiju' ulazi u 21. krug! 
  • Brojni obožavatelji opet mogu očekivati uzbuđenje i dramu

Američka hit serija 'Uvod u anatomiju' (od 2005.) oduševljava i razveseljava gledatelje diljem svijeta. Od 14. ožujka obožavatelji najdugovječnije bolničke serije svih vremena ponovno mogu vidjeti svoje favorite na djelu u 20. sezoni serije, a sada se mogu radovati novim lijepim vijestima. Naime, 'Uvod u anatomiju' ići će u 21. sezonu! 

„Ljubav i odanost obožavatelja 'Uvoda u anatomiju' doveli su nas do povijesne 21. sezone i ne mogu im biti zahvalnija“, rekla je kreatorica i producentica serije Shonda Rhimes. „Serija nam je dala mnoge živopisne i zadivljujuće događaje i likove. Jedva čekam vidjeti što će smisliti za sljedeću sezonu“, nastavila je Shonda.

 | Autor: ABC ABC

Meg Marinis, koja je dio obitelji 'Uvoda u anatomiju' kao autorica već 18 godina, zamijenila je bivšu producenticu Kristu Vernoff u 20. sezoni - i to očito s uspjehom. Na početku tekuće sezone postaja ABC zabilježila je gledanost kakva nije zabilježena od veljače 2023. godine.

Možda vas zanima Napetosti nikad dovoljno! Sutra na Netflix stiže true crime dokumentarac koji će nas držati na rubu sjedala Rubrika Life&style Life&style

Poznata lica u 20. sezoni

Još nije poznato koje zvijezde i miljenike obožavatelji mogu očekivati u 21. sezoni. Ali, aktualna 20. sezona uspješne bolničke serije već iznenađuje neočekivanim povratcima: Jessica Capshaw ponovno preuzima ulogu dr. Arizone Robbins, a Alex Landi vraća se kao dr. Nico Kim u Memorijalnu bolnicu Gray Sloan - ali samo kao gostovanje.

 | Autor: ABC ABC Foto: ABC, Uvod u anatomiju

Obožavatelji sigurno već kalkuliraju tko bi sve mogao nastupiti u 21. sezoni, ali glumačka postava još nije poznata, premda se ne mogu se isključiti daljnji povratci.

Fanovi mogu gledati svih 19. sezona 'Uvoda u anatomiju' na kanalu Disney+.

Možda vas zanima 'Seks i grad', film o princu Andrewu i brojni drugi noviteti koji dolaze na Netflix u travnju Rubrika Life&style Life&style
Photo: ABC

Komentari 0