Life&style

'Seks i grad', film o princu Andrewu i brojni drugi noviteti koji dolaze na Netflix u travnju

Ulazimo u još jedan mjesec, a to znači da je vrijeme za pregled svih zanimljivih naslova koji stižu na Netflix ovog mjeseca. Travanj na streaming platformi Netflix će biti prepun akcije, ali i komdeije. Očekuju nas nastavci nekih poznatih naslova, kao i premijere dugoočekivanih filmova. U nastavku donosimo najiščekivanije naslove koji dolaze na Netflix u travnju 2024.

Seks i grad

Mnogima omiljena serija o ženskom prijateljstu i životu žena u New Yorku, "Seks i grad", konačno stiže na Netflix. Radnja serije vrti se oko četiri slobodne prijateljice: Sarah Jessica Parker (kao Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (kao Samantha Jones), Kristin Davis (kao Charlotte York) i Cynthia Nixon (kao Miranda Hobbes), a djevojke, u gradu koji nikada ne spava, pokušavaju žonglirati između posla, prijateljstva i ljubavi. Ovo je klasik koji nam nikada ne dosadi i mogli bismo ga pogledati mnogo puta. "Seks i grad" na Netflix dolazi 1. travnja.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Ripley

U ovoj Netflixovoj seriji vidjet ćemo Andrewa Scotta u ulozi ljubaznog prevaranta Ripleya. Radnja serije je smještena u 1960-e, serija prati Ripleya koji putuje u Italiju nakon što ga je angažirao bogati tajkun da uvjeri svog odbjeglog sina da se vrati kući i preuzme poziciju u obiteljskom poslu. Oni koji su upoznati s Rileyjevim (ne)avanturama znat će da to vodi do složene priče o prijevari, pa čak i ubojstvu. Glumačka ekipa Netflixove serije uključuje Dakotu Fanning i Johna Malkovicha u sporednim ulogama. Serija na Netflix dolazi 4. travnja.

 

Scoop

Netflix će 5. travnja debitirati sa filmom "Scoop" čija se radnja vrti oko princa Andrewa. Rufusom Sewellom će se naći u ulozi člana kraljevske obitelji, a Gillian Anderson kao voditeljica BBC-ja čiji je intervju doveo princa u nevolje i Billie Piper kao booker-producent u emisiji vijesti. S obzirom na vijesti s kojima se bori kraljevska obitelj, ne znamo koliko im odgovara trenutna premijera ovakvog filma. 

 

Heartbreak High

Druga sezona serije "Heartbreak High" donosi nova tinejdžerska iskušenja, ljubavne trokute i zamršene veza, a na Netflix stiže 11. travnja 2024. Uz povratak starih, ali i dolazak novih likova koji će uzdrmati stvari, nadolazeća sezona će nam pružiti bolji pogled na ma suvremeni tinejdžerski život. Pripremite se za povratak u dvorane Hartley High.

Stolen

Temeljen na istoimenoj knjizi, film "Stolen" govori o borbi mlade žene koja brani svoje naslijeđe u svijetu koji je sve ksenofobičniji – svijetu koji se brzo mijenja, gdje klimatske promjene prijete sredstvima za život, a tuga prijeti životima njezine zajednice. Priča se dotiče strašnih tema uključujući nejednakost, gubitak i osvetu, a ovaj Skandinavski triler je vrijedan gledanja. Na Netflix dolazi 12. travnja.

 

Dead Boy Detectives

Unatoč tome što se temelji na DC stripu, "Dead Boy Detectives" neće biti na Maxu s ostalim DC serijama i filmovima. Umjesto toga, bit će na Netflixu i, prema samom Gaimanu, bit će smješten u istom svemiru kao i streamerova adaptacija "Sandmana". Svih osam epizoda prve sezone "Dead Boy Detectives". Serija pati živote Edwina Paynea i Charlesa Rowlanda, par duhova koji su rođeni desetljećima razdvojeni, ali su se našli i postali najbolji prijatelji u smrti. Odlučivši se odreći zagrobnog života u ime daljnjih zajedničkih avantura, pokreću detektivsku agenciju Dead Boy, gdje istražuju sve vrste nadnaravnih zločina (i usput povremeno čine nešto dobro). Serija će se premijerno prikazati na Netflixu 25. travnja 2024.

 

Photo: Profimedia

Komentari 0