Life&style

Slavni francuski slastičar François Perret kreirao je novi keks koji nas neodoljivo podsjeća na Domaćicu

  • Francuske slastice uvijek su primamljive, a posebno u kombinaciji keksa i čokolade
  • Upravo jednu takvu osmislio je poznati francuski slastičar François Perret
  • Izgledom neodoljivo podsjeća na Domaćicu, a uskoro će ju svi moći isprobati u luksuznoj slastičarnici jednog od najprestižnijih hotela na svijetu Ritz Paris.

Slavni francuski pastry chef François Perret, zvijezda Netflixove serije 'The Chef in a Truck'  i glavni pastry chef u luksuznom Ritz Paris hotelu od 2016., na svojem je Instagramu objavio nekoliko video najava nove slastice koja nas neodoljivo podsjeća na jednu našu, točnije Domaćica kekse. 

Fini keks preliven mekom čokoladom koja se topi u ustima uskoro stiže u prodaju te će biti uvršten u stalnu ponudu te je samo još jedan razlog za sve obožavatelje slastica da posjete predivan Pariz.

 | Autor: Instagram @ritzparislecomptoir Instagram @ritzparislecomptoir

Prefine kremaste i hrskave slastice u kombinaciji s voćem ili čokoladom samo su dio vrhunske slatke ponude koja se može isprobati u Ritz Paris Le Comptoir, gourmet slastičarskom dućanu jednog od najprestižnijih hotela na svijetu Ritz Paris.

Možda vas zanima Napolitanke s kremom od badema: Domaća verzija slavnog slatkiša koji se doslovno topi u ustima Rubrika Life&style Life&style

Ritz Paris Le Comptoir | Autor: Instagram @ritzparislecomptoir Instagram @ritzparislecomptoir tart od smokava

Osim novog keksa koji svi željno iščekuju, u Ritz Paris Le Comptoiru mogu se kušati kroasani, kolačići i pain au chocolat, kao i nekoliko vrsta poznatih francuskih slastica, poput tarta od smokava, hrskave pite od jabuka, mramornog kolača ili Ritz rižinog pudinga!

Ritz Paris Le Comptoir | Autor: Instagram @ritzparislecomptoir Instagram @ritzparislecomptoir Ritz rižin puding

Ritz Paris Le Comptoir | Autor: Instagram @ritzparislecomptoir Instagram @ritzparislecomptoir pastry chef François Perret

Priča chefa François Perreta i francuskih slastica jedna je od onih ispunjenih ljubavlju, emocijom i povezanošću koja je počela još u njegovom ranom djetinjstvu. Pastry chef François Perret vodi se filozofijom kako bi kolači trebali "izazivati užitak te biti primamljivi svim osjetilima: kolač mora stvoriti želju i probuditi osjetila. Njegovom se opojnom okusu moraš željeti vratiti, poput sretne uspomene u kojoj možeš beskonačno uživati." Svojim razigranim i nekonvencionalnim slastičarskim kreacijama, chef Perret poziva nas da ponovno otkrijemo čari djetinjstva.

 | Autor: Instagram @ritzparislecomptoir Instagram @ritzparislecomptoir

 | Autor: Instagram @ritzparislecomptoir Instagram @ritzparislecomptoir

Možda vas zanima Food Film Festival vraća se na Zrinjevac: Prava poslastica za ljubitelje filmske i gastro kulture Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @ritzparislecomptoir
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Nitko kao.domacica