Life&style

Čokitout! Stigla je nova, potpuno otkačena i drugačija Čoksa

  • Kraš je izbacio dva nova okusa popularne Čokse koje jedva čekamo probati!
  • Standardnoj mliječnoj, banani i biskvitu i hrskavom kakau pridružili su se šumsko voće i slani kikiriki!
  • Osim novih okusa, Čoksa dolazi i u novom ruhu - pogledaj novi, otkačeni dizajn najdražih čokolada

Može li, nakon godišnjeg odmora, jesen s hladnim jutrima i tmurnim uredskim danima biti nešto čemu se veselimo? Kažu iz Kraša – ČOKYEAH! Za sve male, one srednje i velike ljubitelje punjenih mliječnih čokolada stižu super vijesti – na policama je nova Čoksa. Po čemu je posebna?

Možda vas zanima Zaljubile smo se u ovu prekrasnu kuću na Zlarinu: Kamena ljepotica koja osvaja mediteranskim šarmom Rubrika Life&style Life&style

Osim novih okusa, nova Čoksa dolazi i u novom, otkačenom dizajnu. Popularna je čokolada preko ljetnih praznika skroz promijenila svoj look i privlači pozornost šarenim omotima i pomaknutim vizualima. Pored tri već svima dobro poznata okusa, iz
Kraša su predstavili i dva nova okusa koja ne smiješ propustiti. Krenimo redom.

Dva nova okusa - šumsko voće i kikiriki

Čoksa creamy milk dobro je poznata svima onima koji igraju na sigurno, jer tko je ikad promašio u odabiru Čokse s punjenjem od mliječne kreme? Nitko nikada.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Čoksa Creamy milk

Tko kaže da su banane i keksi rezervirani za klince – ČOKOFF dosadne brige odraslih! Vratimo se u djetinjstvo s Čoksom banana &  biscuit koja će svojim finim keks-punjenjem iznova oduševiti ljubitelje najpopularnijeg voća i svima omiljenog Petit keksa.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Čoksa banana & biscuit

Guštaš u kombinaciji kremaste čokolade i komadićima slatkog, hrskavog kakaa? Ne traži dalje – za tebe je onda pravi izbor Čoksa crispy cocoa. Samo #ČOKIN.

Čokolada u hladnjaku ili na polici? Na Twitteru se pokrenula rasprava gdje bi trebalo čuvati čokoladu

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Čoksa Crispy cocoa

Standardnoj ekipi se pridružuju i dvije nove Čokse! Čoksa forest fruit & cereals s osvježavajućom kremom od šumskog voća i hrskavim žitaricama toliko je ukusna da ju želimo jesti i za doručak, baš svaki dan. Ok, možda ne baš svaki, #ČOKON – ali skoro svaki.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Čoksa Forest fruit & cereals
I za kraj, dream team najzahtjevnijih čoksoljubaca – Čoksa salted peanut donosi provjerenu kombinaciju čokolade i kikirikija. U sve to dodana su zrnca soli za još intenzivniji i zanimljiviji okus. Da slučajno ne bi falilo.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Čoksa Salted peanut

Možda vas zanima Čokolada u hladnjaku ili na polici? Na Twitteru se pokrenula rasprava gdje bi trebalo čuvati čokoladu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lela.design
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Čoksa mmmm