Life&style

Slavica iz Zagreba pokazala nam je kako je od neugledne kupaonice napravila malenu oazu

  • Mnogi su se posljednjih mjeseci upustili u renovaciju cijelog stana ili određenih prostorija
  • Jedna od njih je i gospođa Slavica iz Zagreba koja je preuredila cijeli stan, no nama je posebno za oko zapela kupaonica
  • Od neugledne male kupaonice napravila je jako lijepi i ugodan prostor u kojem je gušt boraviti

Renovacija stana vrlo često je stresna te zahtjeva puno vremena, novaca i živaca, no kada je sve gotovo onda odahneš i u potpunosti uživaš u novom izgledu starog stana. Iako svi znamo da je tako, mnogi od nas su se posljednjih mjeseci upustili u tu avanturu te su napokon pronašli vremena i odlučili se za promjenu postojećeg izgleda svog interijera. Jedna od njih je i gospođa Slavica iz Zagreba koja se odlučila za renovaciju cijelog stana, a s nama je podijelila kako je uredila kupaonicu.

Možda vas zanima Ako planiraš preurediti kupaonicu, evo koji je bio uvjerljivo najpopularniji stil ove godine Rubrika Life&style Life&style

Njezina kupaonica veličine je 4,7 metara kvadratnih, a prije preuređenja je bila zastarjela i neugledna. Dosadne bijele pločice te bijele sanitarije, kao i maleni prozor nisu nam ulijevale puno nade, no tu smo se prevarili.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Kako nam je gospođa Slavica rekla, za renovaciju ove prostorije bile je potrebno otprilike tri tjedna, a za inspiraciju joj je poslužio Pinterest, ali i prijateljice čiji su savjeti bili od velike pomoći. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Isprobaj nešto novo, ove biljke idealne su za ukras u kupaonici Rubrika Life&style Life&style

Finalni izgled kupaonice ostavio nas je bez daha te ju možemo usporediti s nekim hotelskim kupaonicama. Krem pločice, namještaj u kombinaciji drva i bijele boje te staklena pregrada na kadi pretvorili su ju u zaista predivnu oazu. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Pazilo se na svaki detalj, a za kompletnu renovaciju ove prostorije Slavica je izdvojila oko 12 tisuća kuna.

''Sanitarije smo pronašli u trgovini Nord i Kolpa San u Zagrebu, pločice u Petrokovu, a ormarić je rađen po mjeri. Ogledalo i lampa su iz IKEA-e.'' Reakcije njezinih ukućana i prijatelja su bile pozitivne, a evo kako je ona sama zadovoljna - ''Zadovoljna sam konačnim ishodom. Uvijek ima sitnica koje bih možda drugačije, kao što je veličina ormarića, ali u konačnici zadovoljna sam i ponosna.'' Nama se ova prostorija zaista sviđa i djeluje jako ugodno te odiše pravom kućnom atmosferom. 

Photo: miss7/privatni album

Komentari 0