Life&style

Slastičarnica orijent ima nove okuse sladoleda, a među njima je kombinacija cikle, čokolade i kardamoma

  • Kako živa u termometru raste iz dana u dan, tako raste i potreba za prijeko potrebnim osvježenjem
  • A postoji li bolje osvježenje od sladoleda? Pogotovo ako je vrhunski
  • U slastičarnici Orijent i ovog su ljeta pripremili hrpu zanimljivih okusa, a jedan od noviteta je i sladoled od cikle

U Orijentu uvijek možeš probati vječne klasike među sladoledima, no ono čime nas svako malo iznenade su novi okusi sladoleda. Svoje recepte u zagrebačkoj slastičarnici Orijent smišljaju sami i mogu se pohvaliti dugom tradicijom i brojnim novitetima svake sezone.

Među neobičnim okusima se tako pojavio i sladoled od cikle. Cikla nije uobičajen sastojak u sladoledima, ali se jako lijepo ljubi s čokoladom i kardamomom pa je ovo super zdrava i fina lizalica. Također... dobar je način da se cikla približi onima koji ne vole njen okus. Red Velvet neobična je kombinacija mlade cikle, čokolade i kardamoma.

Novi Häagen-Dazs sladoledi i napitci Možda vas zanima Novi sladoledni okusi u Häagen-Dazsu: Trešnja i lubenica predvode osvježavajuću ljetnu ponudu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@orijent_zagreb Instagram@orijent_zagreb Red Velvet

Jedan od noviteta ove sezone jest sladoled pod nazivom 9. simfonija. Orijentov sladoled spoj je neobičnih okusa kojeg čine crveni i crni ribiz, čokolada od naranče te graham keksi. Orijentova 9. simfonija savršeno je izbalansiran sladoled: crveni i crni ribiz ostavljaju kiselkasti okus, čokolada od naranče dozu slatkoće, a graham keksi hrskavu teksturu.

 | Autor: Instagram@orijent_zagreb Instagram@orijent_zagreb 9. simfonija

Posebnost Orijentovih sladoleda je i u kremi na bazi jaja, bez dodataka praška ili gotovih smjesa, jer kvaliteta pripreme odlika je ove poznate slastičarnice. Za savršene okuse koriste se sezonske namirnice, a sve kako bi nepca svojih klijenata nanovo iznenadili originalnim okusima.

Iz Leda nam stiže nova poslastica: sladoled Quattro Domaćica!

 | Autor: Instagram@orijent_zagreb Instagram@orijent_zagreb Pistachio Gentleman

Još jedan novi okus zagrebačke slastičarne zasigurno će postati omiljen među gostima. Pistachio Gentleman spoj je pistacija, naranče i borovnice, a odiše sofisticiranošću i svježinom. A svoju prvu jutarnju kavu u Orijentu možeš zamijeniti s Coffe toffeom. Sladoled od kave, čokolade i slanog karamela savršen je način za dobar početak dana.

Najbolji recepti za domaći sladoled u kojem će svi uživati ovog ljeta Možda vas zanima Najbolji recepti za domaći sladoled u kojem će svi uživati ovog ljeta Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@orijent_zagreb Instagram@orijent_zagreb Coffe Toffe

Ono što je dobro ne treba mijenjati, pa je u ponudi opet i Fred & Ginger, napravljen od kandirane naranče, pikantnog đumbira i osvježavajuće naranče, kao i stari klasici: vanilija, čokolada, lješnjak i jagoda. Uvijek zanimljive i naobične kombinacije okusa, koje Orijent priprema za svoje klijente, možeš isprobati u Maksimirskoj 34 ili Petrinjskoj 2.

Photo: Instagram@orijent_zagreb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    cikla u sladoled uh.