Life&style

Slastičarka umjesto macaronsa u obliku srca greškom dobila testis-macaronse. Do jaja!

  • Samouka slastičarka Emma Plummer (23) iz Arizone specijalizirala se iza izradu popularnih macaronsa
  • Nedavno je odlučila napraviti macaronse u obliku srca, no stvari su pošle po krivu
  • Kad je izvadila kolačiće iz pećnice imala je što vidjeti - ružičasta boja je izblijedila, a makaronski su poprimili oblik testisa

Da izrada kolačića nije uvijek jednostavan i lagan posao dokazao je i slučaj Emme Plummer iz Arizone. Samouka slastičarka proslavila se izradom macaronsa te se odlučila isprobati novi oblik popularnih keksića. No stvari su krenule krivo, a konačni rezultat je bio urnebesan. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Butter + Whisk (@butter.and.whisk) on

Možda vas zanima Najbolji recept za vanilin kiflice i 3 najčešće pogreške koje treba izbjeći kad ih pečeš Rubrika Life&style Life&style

Ova 23-godišnjakinja se odlučila da je vrijeme da napravi macaronse u obliku ružičasti srca. ''Imala sam tijesto i pratila sam recept, ali istina je da zapravo nisam znala što radim. Dok sam radila smjesu shvatila sam da ona ne izgleda sjajno.'', izjavila je Emma Za BuzzFeed. Iako nije bila zadovoljna smjesom, svejedno ju je stavila u pećnicu. Čim je vidjela rezultat koji je dobila, nije mogla ništa drugo nego prasnuti u smijeh. Naime, dobila je keksiće u obliku testisa. Osim što su promijenili oblik, izblijedila je i ružičasta boja. 

''Histerično sam se smijala, a fotografiju sam odmah poslala u obiteljsku grupu kako bi se i ostali članovi moje obitelji mogli nasmijati.''. Emma je sliku podijelila i na Twitteru, a objava je vrlo brzo postala viralna. Odlučila je sliku objaviti i na Instagram stranici svog brenda te je vidjela kako su kolačići odlično dočekani. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Pratitelji su joj predlagali da ih radi za djevojačke zabave ili kao poklon nakon vazektomije. Emma ih još nije uvrstila u ponudu, no svakako će razmisliti o toj ideji. 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":



 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0