- Mangia Paninoteka ovog ljeta nudi limoncello sladoled poslužen u pravom limunu, savršeno osvježenje koje dolazi iz južne Italije
- Osim što limun prirodno hladi i čuva aromu, ovakav način serviranja izgleda sjajno, te miriše na Mediteran
- Pročitaj više: Mangia Paninoteka ima novu talijansku poslasticu: Pasticciotto je kolačić od prhkog tijesta s prefinom kremom
Ako ovog ljeta tražiš nešto osvježavajuće, fotogenično i s daškom Italije – zaustavi se u Mangia Paninoteci. Tamo možeš probati limoncello sladoled poslužen u pravom limunu. Ne samo da je preukusan, nego i izgleda wow. Ovaj fora način posluživanja sladoleda dolazi iz južne Italije, točnije s obale Amalfi i otoka poput Caprija, gdje se limun koristi u svim mogućim oblicima, od likera do deserta, a upravo je posluživanje sladoleda u limunovoj kori dio te duge mediteranske tradicije.
Osim što limun prirodno hladi i čuva aromu sladoleda, ovakav način serviranja daje mu dozu autentičnosti i šarma koji nas instantno teleportira na talijansku rivijeru. Fora je jer spaja ono najbolje: domaći sladoled s okusom limoncella i održiv, prirodan 'tanjur' koji izgleda savršeno na fotkama, a još bolje u stvarnosti. Mangia je s ovim sladoledom predstavila pravo ljetno osvježenje s talijanskim twistom koje jednostavno moraš probati.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
manfred
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.