Life&style
Ruska grupa t.A.T.u.

Sjećaš li se provokativnih Ruskinja i benda t.A.T.u.? Danas izgledaju neprepoznatljivo, a ponovo se okupljaju

  • Ruskinje koje su svojim provokativnim i energičnim nastupima učinile početak 2000-ih još zanimljivijima, mogle bi se ponovo okupiti
  • Lena Katina i Julija Volkova iz grupe t.A.T.u. na glazbene pozornice mogle bi stati u proljeće 2022. 
  • No, više od 20 godina nakon njihovog okupljanja članice su se promijenile, a  posebno se to donosi na crnokosu Juliju koja se odlučila i na poneki estetski zahvat

Sjećaš li se hita ‘’All the things she said’’ ruske grupe t.A.T.u. koju su činile dvije članice Jelena (Lena) Katina i Julija Volkova?
Početak 2000-ih definitivno su glazbeno obilježile i provokativne Ruskinje koje su se izjasnile kao homoseksualke iako su poslije priznale kako se radilo samo o marketinškom potezu. Pozornost su plijenile nastupima u kojima se nisu suzdržavale od međusobnog dodirivanja ili poljubaca.

Glazbeno natjecanje 'Showtime' koji se prikazivalo na Novoj TV. Sasa, Tin, Kedzo Možda vas zanima Saša, Tin i Kedžo ponovo zajedno: Ovo je očekivanije od ponovnog okupljanja 'Prijatelja'! Rubrika Stars Stars

Ipak, bend se raspao a sada, sedam godina nakon prestanka njihovog zajedničkog djelovanja i 22 godina od osnutka grupe, ovaj duo mogao bi ponovo nastupati pod prepoznatljivim imenom. Mogli ih opet zajedno slušati na proljeće 2022.

Djevojke koje su predstavljale Rusiju na Euroviziji 2003. godine i zauzele visoko treće mjesto od 2014. krenule se sa samostalnim nastupima, ali čini se kako je nostalgija za zajedničkim pjevanjem ipak prevladala.

Što pamtiš iz svojih tinejdžerskih dana? Evo zašto su za mnoge teense najbolje godine bile 90-e

Ipak, u razdoblju kada su se fokusirale na vlastite karijere Lena i Julija navodno nisu komunicirale, ali izgleda kako su nesuglasice ipak uspjele staviti iza sebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Katina (@lenakatina)

Mnogi su primijetili da Julija izgleda vidno drugačije nego prije 20-ak godina. Od buntovnice, 36-godišnja Ruskinja preobrazila se u seksi i vamp performericu koja se u stvaranju novog imidža prepustila i estetskim zahvatima. Mama je kćeri i sina -  2004. rodila je kćer Viktoriju Pavlovnu Volkovu s tadašnjim dečkom Pavelom Sidrovim, a  2007. dobila je dječaka Samira s bivšim dečkom Parvizom Jasinovim.

Crvenokosa Lena se nakon raspada benda vratila fakultet te je stekla diplomu iz psihologije. Od 2013.  do 2019. Bila je u braku sa Sašom Kuzmanovićem s kojim ima i sina Aleksandra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Katina (@lenakatina)

Kakve će glazbena osvježenja donijeti par ostaje za vidjeti. 

 

Photo: gnu

Komentari 0