Stars
Glazbeno natjecanje 'Showtime' koji se prikazivalo na Novoj TV. Sasa, Tin, Kedzo

Saša, Tin i Kedžo ponovo zajedno: Ovo je očekivanije od ponovnog okupljanja 'Prijatelja'!

  • Iako je bio kratkog vijeka, prvi hrvatski boy bend Saša, Tin i Kedžo mnogima je ostao u sjećanju, a posebno su se pjevušili njihovi megahitovi ‘365’ i ‘Ništa ili sve’
  • Mnogi korisnici društvenih mreža zato su se jako razveselili kada su talentirane dečke vidjeli ponovo na okupu
  • Tin se vratio iz Amerike i susreo se sa Sašom na Braču, a video-pozivom su nazvali Damira te napravili fotku – sprema li se neki novi projekt s članovima nekad popularnog benda?

Sjećaš li se stihova megahita ‘365’  popularnog hrvatskog boy banda Saša, Tin i Kedžo? Iako je prošlo oko 18 godina od ovog singla, mnogi su ga se ovih dana prisjetili kako bi odreagirali na jedan od rijetkih prizora koje je svojim pratiteljima priredio Saša Lozar na svome Instagram profilu. 

Možda vas zanima Damir Kedžo fotkom starom 17 godina prisjetio nas je na show koji ga je proslavio. Sjećaš li se ove ekipe? Rubrika Stars Stars

Naime, nakon što se Tin vratio iz Amerike susreo se sa Sašom na Braču, a video-pozivom su nazvali Damira te napravili fotografiju koja je probudila nostalgiju mnogim pratiteljima na društvenim mrežama. 

‘’Saša, Tin i Kedžo. Okupljanje 2021. Osjeća li netko nostalgiju?'', napisao je Saša u opis ispod fotografije, a istu fotografiju potom je podijelio i Damir Kedžo. 

Mnogi pratitelji nisu propustili komentirati ovaj događaj. 

Damir Kedžo pokazao kako je posijedio, a fanovi i kolege su oduševljeni: Izgledaš bolje nego ikad!

‘’Ovo je skoro 365x10x2’’, ‘’ 365x koliko više niste skupa, nostalgija’’, ‘’ Ajme, moj san je ostvaren. Dođite do Sutivana napraviti neki live za nas sezonce!!’’, ‘’Ovo je očekivanije od ponovnog okupljanja 'Prijatelja'',’’ Ajoj, vratim se odmah u prošle dane’’, ‘’Daaaa, napokon’’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Saša, Tin i Kedžo | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Tomislav Miletic/PIXSELL Saša, Tin i Kedžo

Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo prije 18 godina činili su sastav prvog hrvatskog boy benda. Nastali su 2003. godine nakon završetka reality showa Story Supernova Music Talents, ali nisu bili pretjerano dugog vijeka jer se već godinu dana kasnije bend raspao. Ipak, uspjeli su lansirati album (Instant, 2004) na kojem se nalazio i megahit  "365" kojeg se mnogi sjećaju i danas. 

Saša i Kedžo nakon razlaza benda svoje su karijere nastavili graditi u Hrvatskoj, a Tin je nakon nekog vremena odselio u Ameriku.

No, svoju američku adresu Tin je trenutno zamijenio onom hrvatskom, a kuha li se kakav novi projekt među bivšim članovima nekad popularnog benda, ostaje za vidjeti. 

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Komentari 0