Life&style
Sladoled s okusom džina

Sjajna vijest za ljubitelje džina i sladoleda: Dvije domaće tvrtke predstavile su 'gin ice cream'

  • Za sve ljubitelje sladoleda ali i one koji se vole opustiti uz čašicu ili dvije džina, stižu i više nego izvrsne vijesti
  • Premis tvornica sladoleda i tvrtka Poetica udružili su snage te kreirali jedinstven sladoled s okusom džina
  • Sladoled je bezalkoholan, ukusan i doista jedinstven, a predviđaju mu veliku popularnost ovog ljeta

Zamisli: ljeto, plaža, šum mora, sjedneš u hladovinu i uživaš u ledeno hladnom sladoledu s okusom džina. Hmmm, već nam idu sline… Premis je već dugi niz godina jedna od najuspješnijih tvornica sladoleda u Hrvatskoj, prisutna je i na inozemnom tržištu, a ima izrazito naprednu tehnologiju proizvodnje ledenog deserta. U suradnji s tvrtkom Poetica, sada imaju novu slatku senzaciju.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Dvije tvrtke odlučile su spojiti svoja znanja te su kreirale 'gin ice cream'. Riječ je zapravo o novom okusu sladoleda, a izrađen je od čokoladne sladoledne baze s dodatkom začina koji se koriste u proizvodnji džina. Sladoled karakterizira početni okus tamne čokolade na koji se nadovezuje pomalo opor, ali ugodan okus borovnice i citrusnih nota, dok na samom kraju nastupa okus biokovskog ljekovitog bilja.

 | Autor: Promo Promo

Posluživanje ovog sladoleda je doista posebno: Jedinstvena kombinacija okusa čokolade i džin nota borovice poslužuje se u posudi rađenoj od biokovskog kamena, a dok se njime sladiš, kistom i perom stvaraš vlastitu umjetnost koristeći preljev za sladoled za stvaralačku podlogu, a cvijet ružmarina, crveni papar i koricu naranče kao kolorit.

Možda vas zanima Ledo ima novu senzaciju, legendarni Bananko stigao je i u sladolednom izdanju Rubrika Life&style Life&style

U ovoj varijanti sladoled je potpuno bezalkoholan, ali s dodatkom preljeva na bazi želatine pomiješane s džinom, koji je kreiran posebno za ovu suradnju, dobiva se mala doza alkohola koja u potpunosti zaokružuje ovo ledeno iskustvo.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ovaj koncept je izvrstan primjer u kojem pravcu Premis namjerava razvijati svoj novi premium segment. Intenzivno rade na kreiranju identiteta onoga za što kažu da će biti drugačije i interesantno, možda čak i pretjerano. Jedva čekamo! 

Možda vas zanima Ferrero nam priprema omiljene Mich-Schnitte u sasvim novom izdanju - s okusom breskve Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lela.design
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ovo ce bit hit