Life&style
Buffy, Sarah Michelle Gellar i David Boreanaz

Sin pomalo zaboravljene zvijezde iz serije 'Buffy ubojica vampira' danas je prava faca

  • Sjećaš li se ljepotana i TV zvijezde 90-ih, glumca Davida Boreanaza? 
  • Bio je uz Srah Michelle Gellar glavni lik serije 'Buffy, ubojica vampira, a glumio je, naravno, vampira 
  • Njegov sin Jaden Rayne nije krenuo tatinim glumačkim stopama, nego gradi karijeru kao pjevač

Krajem 90-ih poster zvijezde serije 'Buffy, ubojica vampira', Davida Boreanaza (54), bio je zalijepljen u mnogim tinejdžerskim sobama. Njegova vampirska uloga bila je toliko popularna da je kolega glumice Sarah Michelle Gellar (46) čak dobio uspješan spin-off  pod nazivom 'Angel'. A danas, 25 godina kasnije, tinejdžerske zvijezde roditelji su skoro već odraslih osoba, od kojih neki i sami žele kročiti u šoubiznis. To se također odnosi i na Davidovog sina Jadena Raynea (21), koji je imao najveći nastup u svojoj glazbenoj karijeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Rayne (@444jadenrayne)

David Boreanaz je ponosan: Njegov sin Jaden Rayne nastupa u kultnoj 'Viper Room'

Došlo je vrijeme: sin Davida Boreanaza nastupio je u legendarnom „Viper Roomu“ na Sunset Stripu u zapadnom Hollywoodu. Jaden Rayne ponosno je to objavio na Instagramu. Njegov najveći obožavatelj – osim njegovih 26.000 pratitelja? Tata David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Rayne (@444jadenrayne)

Ispod nekih postova nalaze se komentari podrške; vidi se koliko David vjeruje u pjevački talent svog sina, koji sam piše tekstove za svoje pjesme. Zvijezda serije proslavila je Jadenov pretposljednji singl 'Talking To My Own Tears', istaknuo 'Soul' i oduševljeno komentirao: „Tako sam sretan zbog tebe. Volim te!“ 

Možda vas zanima Napokon imamo novog Jamesa Bonda! Daniela Craiga nasljeđuje glumac poznatiji po ljubavnom životu nego ulogama Rubrika Life&style Life&style

Koliko je odnos oca i sina blizak govori i zajednička fotografija pod nazivom „Neraskidiva veza koja osvaja svijet“, koju Boreanaz komentira riječima: „Uvijek uz tebe, sine moj". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Rayne (@444jadenrayne)

Jaden ima gotovo pola milijuna fanova na Spotifyju i obožavatelj je serije 'Buffy'

Jaden Rayne, koji dolazi iz sretnog braka Davida Boreanaza s američkom manekenkom Jaime Bergman (48), glazbenu je karijeru započeo 2021. godine. Od tada je 21-godišnjak objavio četiri singla, a pjesma 'Fucked Up' na Spotifyju je preslušana više od 400.000 puta.

Izgledom Jaden podsjeća sliči majci više nego ocu, ali od tate je naslijedio tamnosmeđe oči. I veliki je fan serije 'Buffy'. Nedavno je to i dokazao vintage majicom iz popularne hit serije.

David Boreanaz podijelio je fotografiju na svom Instagramu i napisao: „Moj sin se vratio iz trgovine rabljenom robom s ovom majicom“. Linkao je Sarah Michelle Gellar, koja je bila sretna i repostala priču. Jaden Rayne očito zna što može zahvaliti ovoj seriji.

Elle Fanning Možda vas zanima 'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru Rubrika Beauty Beauty
Photo: 20th Century Fox
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    volio sam tu seriju i buffy koja mi je bila ljubav haha