Beauty
Elle Fanning

'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru

  • Bob frizure definitivno su u trendu ove godine 
  • Elle Fanning je lijepo demonstrirala kako ovoj frizuri dati dodatni moderan štih
  • Jedno je sigurno: bob će biti trend kratke frizure par excellence u 2024. godini

Novi dan, nova bob frizura - ovaj put od glumice Elle Fanning - i to s trendovskim zaokretom koji je supercool za ulazak u novu, proljetnu sezonu.

Novi 'curtain bob' Elle Fanning proljetna je nadogradnja trenda za kratke frizure 

Zapravo smo to već znali u siječnju 2024. godine, kada je crveni tepih na dodjeli Zlatnih globusa zapravo postao mjesto za „izložbu bob frizura“, zahvaljujući Emmi Stone, Greti Gerwig, Jennifer Aniston i brojnim drugim zvijezdama. Od „flicked boba“ preko klasičnog „loba“ do „fluffy loba“, postalo je jasno da će bob biti ultimativni trend kratke frizure u 2024. godini.

Sada je Elle Fanning dio bob kluba zahvaljujući prekrasnom radu frizerke Jende Alcorn, a glumica se za svoju ekstremnu promjenu frizure odrekla (barem) 10 cm kose. Velik korak, zna to i Alcorn, koja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija nove frizure Elle Fanning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenda (@justjenda)

I sama glumica je također objavila nekoliko fotki svog novog bob looka, što nam je omogućilo da pobliže pogledamo stajling. Pa napravimo brzu inventuru!

Balayage kosa Možda vas zanima Ova 3 balayage trenda su 'out', u proljeće 2024. ova 3 su 'in' Rubrika Beauty Beauty

'Curtain bob' Elle Fanning

Bob frizura Elle Fanning klasični je midi bob koji je dovoljno kratak da pripada obitelji kratkih frizura, ali dovoljno dugačak da se kosa može skupiti u niski rep ili punđu. Pravi plus u svakodnevnom životu kada ne nađemo uvijek dovoljno vremena za stiliziranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

Ovaj stil čini frizuru tako posebnom

A kad smo već kod stiliziranja, bob Elle Fanning ovdje dobiva trendovski efekt „zavjese“: glumičin midi bob ošišan je s minimalnim i skrivenim slojevima, tako da kosa na vrhu izgleda gusto, ali ne i „teško“. I, što je vrlo važno: kosa je iste dužine i posvuda je simetrična, tako da izravnana i razdijeljena po sredini izgleda poput goleme „curtain šiške“ - koja savršeno uokviruje lice, vizualno ga izdužuje i stvara cool rub brade.

Možda vas zanima Brinete, pozor! Zendaya je tako lijepo posvijetlila kosu da ćete to poželjeti pokazati svom frizeru Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@ellefanning

Komentari 0