Life&style
Seks utroje

Seks utroje koji je otišao po krivu: htjela je iznenaditi muža, a onda shvatila da više voli žene

  • Nakon 14 godina braka i dvoje djece, 36-godišnja žena iz Oregona shvatila je da je lezbijka
  • Iako joj je u braku uvijek nešto nedostajalo, nije mogla shvatiti o čemu je riječ sve dok nije mužu za rođendan odlučila pokloniti seks utroje s drugom djevojkom
  • Rose je nakon ovog iskustva shvatila da ipak više voli žene te da je to čitavo vrijeme bio glavni problem 

Theresa Rose (36) iz Oregona oduvijek je znala da nešto u njenom braku ne funkcionira. Iako je imala skladan brak i dvoje djece, nije se osjećala sretnom, međutim nije znala uzrok tome. Jednog dana odlučila je da malo začini stvari te je odlučila mužu pokloniti za rođendan trojac s drugom ženom. 

Iako bi to možda bilo ostvarenje sna mnogih muškaraca, iz ovog trojca muž je izvukao kraći kraj. Naime, majka dvoje djece i njegova žena Rose, je prilikom trojca shvatila što je to što joj nedostaje u braku. Bila je to - druga žena. Kada je shvatila da je lezbijka, Rose se odlučila razvesti od supruga i tri tjedna kasnije već je bila u vezi sa ženom imena Jacqui Mettle. Hmm... na koga li nas samo ova priča podsjeća?

via GIPHY

U intervjuu za New York Post, Rose je prepričala kako se tada osjećala: "Pomislila sam: "O moj Bože, ovo je ono što je nedostajalo". Doživljavajući tu intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna povezanost bila je tako intenzivna". Rose je napokon shvatila zašto je bila tako nesretna u braku. "Moj odnos s mužem, emocionalno, bio je tako plitak i usamljenički u usporedbi s vezom sa ženom," priznala je.

Religija ju je zaustavila u propitivanju vlastite seksualnosti

Rose je odgojena u katoličkoj obitelji i rekla je da su joj od malih nogu govorili da 'svi gayevi idu u pakao'. Njezin strogi odgoj prisilio ju je da blokira vlastite osjećaje prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Možda vas zanima Hoćeš li probati? Korisnica TikToka podijelila odličan trik kako smazati hamburger i krumpiriće Rubrika Life&style Life&style

Rosein suprug nije dobro reagirao na vijest te je, prema njenim riječima, 'postao jako gadan' te ju je outao njenim vrlo konzervativnim roditeljima, kao i zajedničkim prijateljima iz Crkve. I drugi njoj bliski ljudi nisu dobro prihvatili ovu vijest, zbog čega je razmišljala i o samoubojstvu.

Međutim, tada je upoznala Jacqui - kojoj pripisuje da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselile iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali Roseine sinove koji imaju šest i osam godina.

Rose više ne razgovara sa svojim roditeljima i sada se identificira kao ateist. Često objavljuje videe o svom iskustvu na TikToku pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gdje je stekla više od 100.000 pratitelja. 'Tako je slobodno konačno živjeti autentično', zaključila je.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Haha