Life&style
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson pojavila se u novoj Pradinoj kampanji bez šminke i šalje važnu poruku

  • Sve je više zvijezda koje se u službenim prigodama malo šminkaju ili u potpunosti izbjegavaju make up
  • Najnovija članica „manje je više kluba“ je prelijepa glumica Scarlett Johansson 
  • Izgleda doista zapanjujuće sa svojim minimalističkim make up izgledom za Pradu, a također šalje i jasnu poruku protiv hollywoodskih (zastarjelih) pravila ljepote

Glumica Scarlett Johansson već se dugo smatra standardom ljepote u Hollywoodu - sa svojim nježnim ženstvenim oblinama, glamuroznom plavom kosom i punim, često žarko crvenim usnama. Baš je zato fenomenalno da se upravo ona pojavljuje (gotovo) bez šminke u novom reklamnom spotu za Pradu.

Scarlett Johansson za Pradu 

Zvijezde bez šminke već desetljećima viđamo jedino na paparazzi street style fotografijama, a pojavljivanje na crvenom tepihu bez šminke dugo je bilo nezamislivo bez pomno odabranog make upa i visokih peta. Srećom, čini se da je ovo doba krutih pravila ljepote sada konačno završilo – to su nedavno pokazale Pamela Anderson na dodjeli Fashion Awards 2023. i Leni Klum na svom Instagramu.

A sada se Scarlett Johansson može vidjeti s izrazito minimalističkim make upom u novom promotivnom videu iz Prade - premda citira rečenice (iz predstave) jedne od najšminkanijih povijesnih ličnosti: Kleopatre!

U crno-bijelom videu glumica iznova čita iste odlomke iz dramskog teksta, svaki s drugačijim naglaskom i emocionalnim dojmom. I dok bismo se vrlo lako mogli izgubiti u njezinoj glasovnoj igri (doista vrijedi pogledati video!), njezin će nam izgled prije svega ostati u sjećanju.

Elle Fanning Možda vas zanima 'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru Rubrika Beauty Beauty

Poruka Scarlett Johannson

Scarlett Johansson je (naizgled) potpuno izbacila podlogu i tek blago našminkala područje oko očiju s malo maskare i tankim, gotovo nevidljivim tušem za oči. Crno-bijelim filterom posebno su istaknute bore, podočnjaci i neravnine na licu. Oštar kontrast izgledu koji poznajemo od hollywoodske kraljice ljepote. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

To je važna poruka glumice u vremenima kada ekstremni filtri dominiraju društvenim mrežama, a Hollywood još uvijek ima problem starosne dobi u kojem se producenti sve teže odlučuju „starije“ glumice.

Možda vas zanima Ove revolucionarne stvari izumile su - žene! Znaš li da je glumica zaslužna za nastanak WiFi-ja? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @scarlett_johansson_officiail
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    najljepsa glumica