Life&style

Scarlett Johansson je glamurozna femme fatale u prvom traileru za film kultnog Wesa Andersona

  • Mnogi filmofili vesele se novom uratku kultnog redatelja Wesa Andresona po nazivom 'Asteroid City'
  • Film je najavljen kao 'poetska meditacija o smislu života'
  • U traileru briljira predivna Scarlett Johansson, a uz nju u filmu nastupa cijeli niz holivudskih zvijezda, poput Adriena Brodyja, Tilde Swinton, Margot Robbie, Toma Hanksa, Matta Dillona i brojnih drugih

Redatelj Wes Anderson je u posljednje vrijeme bio izuzetno produktivan. Prije nešto više od godinu dana ovaj američki autor briljirao je sa svojom posljednjom savršeno simetričnom, prekrasno neobičnom dramom, živahnim djelom 'The French Dispatch', a sada je spreman vratiti se s još jednom koja će zagrijati mnoga srca.

Možda vas zanima Quentin Tarantino potvrdio da snima posljednji film u karijeri: "Radnja će se odvijati 1977. godine" Rubrika Life&style Life&style

Pod nazivom 'Asteroid City', njegov sljedeći projekt najavljen je kao „poetska meditacija o smislu života jer priča priču o izmišljenom američkom pustinjskom gradu 1955. godine, te oko Junior Stargazer konvencije koja okuplja studente i roditelje iz cijele zemlje za školsko natjecanje, odmor i rekreaciju, komediju, dramu, romantiku i više.“.  

 | Autor: Universal Pictures Universal Pictures

Cijenjeni redatelj nije samo režirao film, nego je također koproducirao i napisao scenarij koji se temelji na originalnoj priči koju je osmislio zajedno s Romanom Coppolom, njegovim suradnikom na filmovima 'The Darjeeling Limited' iz 2007., 'Kraljevstvo izlazećeg mjeseca' iz 2012. i 'Pseći otok' iz 2018., kao i njegovom posljednjem izdanju na velikom platnu.

 | Autor: Universal Pictures Universal Pictures

Svaki novi film Wesa Andersona je, naravno, razlog za slavlje, ali ovaj je dvostruko veći zahvaljujući zvjezdanoj (da ne kažemo opsežnoj) glumačkoj postavi. Sadrži mnoge od njegovih stalnih glumaca - Jasona Schwartzmana, Adriena Brodyja, Willema Dafoea, Jeffreyja Wrighta, Tildu Swinton, Jeffa Goldbluma, Edwarda Nortona, Lieva Schreibera, Stephena Parka, Tonyja Revolorija i Ruperta Frienda, ali također i uzbudljiv niz novopridošlica u njegov svijet u boji slatkiša. Među njima su Margot Robbie, Tom Hanks, Rita Wilson, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon i Hong Chau. Ako to nije dovoljno, tu su još i Scarlett Johansson i Bryan Cranston.

Johansson sjaji u prvom traileru, koji je objavljen 29. ožujka i nudi više uvida u glavne točke zapleta filma. Počinje s obiteljima koje se okupljaju u Asteroid Cityju na konvenciji, a Johansson uskoro šeta na ekranu u stilu iz 50-ih i savršenim crvenim usnama, glumeći magnetski privlačnu filmsku zvijezdu. Ali, čini da tada izvanzemaljci stupaju u kontakt sa Zemljanima i grad postaje zona karantene. „Ne sviđa mi se način na koji nas je taj tip gledao, izvanzemaljac. Kao da smo osuđeni na propast“, kaže lik Jasona Schwartzmana. „Možda i jesmo“, kaže Johansson.

 | Autor: Universal Pictures Universal Pictures

'Asteroid City' bi trebao biti objavljen 16. lipnja 2023. godine. Još dobrih vijesti? Ljubitelji Wesa Andersona neće trebati dugo čekati da vide još više od redatelja: također ima Netflixov film 'The Wonderful Story of Henry Sugar' u pripremi, adaptaciju Roalda Dahla s Benedictom Cumberbatchom, Ralphom Fiennesom, Devom Patelom, Benom Kingsleyjem i Richardom Ayoadeom. Nadamo se da Andersonov trenutačni nastup kreativnosti neće tako brzo završiti… 

 | Autor: Universal Pictures Universal Pictures

Možda vas zanima Disney je otkrio kako će izgledati njihov novi crtić 'Elementi', a pripremili su i jedno divno iznenađenje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Universal Pictures
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Obozavam