Life&style

Disney je otkrio kako će izgledati njihov novi crtić 'Elementi', a pripremili su i jedno divno iznenađenje

  • Idućih nekoliko mjeseci bit će u znaku Disneyja i tome se jako veselimo!
  • U travnju nam dolazi Petar Pan, u svibnju Mala sirena, a u lipnju su nam Disney i Pixar pripremili animiranu poslasticu koja se zove 'Elementi'
  • Disney je objavio novi trailer i fantastične plakate animiranog filma koji u hrvatska kina stiže 15. lipnja
  • Ugodno iznenađenje je i kratki Pixarov crtić 'Carlov spoj' koji će biti prikazivan prije projekcije 'Elemenata', a radnja je vezana uz predivnu ljubavnu priču iz Disneyjevog hit crtića 'Nebesa'  

Ne moramo posebno podsjećati koliko volimo Disneyjeve filmove i crtiće. I zato smo presretne zbog onoga što nam iz Disneyja pripremaju u idućih nekoliko mjeseci. Najprije nam krajem travnja na Disney+ stiže filmski remake Petra Pana s Judeom Lawom u ulozi kapetana Kuke. Potom, 28. svibnja, u kina stiže 'Mala sirena' koju glumi Halle Bailey, a prema dosad viđenome izgleda predivno.

I na kraju, Disney i Pixar su nam pripremili animiranu poslasticu za lipanj pod nazivom 'Elementi'. Svi znamo da njihovi zajednički crtani filmovi obično nalaze mjesto među klasicima, nadamo se da će to biti i ovaj put. Disney je objavio novi trailer i fantastične plakate animiranog filma koji u hrvatska kina stiže krajem školske godine.

Možda vas zanima Izišao je trailer za novi Disneyjev film 'Petar Pan & Wendy' u kojem Jude Law glumi kapetana Kuku Rubrika Life&style Life&style   Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Zrak često ima glavu u oblacima, dok zemlja zna biti odveć plodna! Voda uvijek svuda prodre…A vatra? Ona se lako užarava. Ali svi oni žive po jednom pravilu. Elementi se ne miješaju!

  Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama elementi će ipak shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana. “Elementi” u kina diljem Hrvatske stižu u sinkroniziranoj i originalnoj verziji 15. lipnja 2023. u distribuciji Blitz filma.

 | Autor: Disney Disney  | Autor: Disney Disney

 | Autor: Disney Disney  | Autor: Disney Disney

Ono što će dodatno posebno obradovati obožavatelje Disneyja i Pixara je i kratki Pixarov animirani film koji će se prikazivati prije početka 'Elemenata'. Stara tradicija Pixarovih kratkih uvodnih crtića se vraća, ovoga puta emotivnija nego ikad. Crtić se zove 'Carlov spoj' (Carl's Date), a nadovezuje se ne predivnu ljubavnu priču Carla Fredricksena i njegove supruge ispričanu u sjajnom Disneyjevom animiranom filmu 'Nebesa' (Up) iz 2009. Pixarov kratki uradak je ujedno i hommage pokojnom Edu Asneru, koji je posudio glas Carlu u tom crtanom filmu, a preminuo je prije dvije godine.

 | Autor: Disney/Pixar Disney/Pixar

 

Photo: Disney

Komentari 0