Life&style

Quentin Tarantino potvrdio da snima posljednji film u karijeri: "Radnja će se odvijati 1977. godine"

Kultni američki redatelj Quentin Tarantino (60) najavio je da najesen namjerava snimiti svoj deseti film koji bi trebao biti posljednji u njegovoj karijeri.

"Završio sam scenarij za ono što će biti moj posljednji film", rekao je redatelj filmova 'Pakleni šund', 'Kill Bill' i 'Nemilosrdni gadovi' pa dodao: "Pretpostavljam da ću ga vjerojatno snimiti na jesen. Objasnio je da su sve glasine koje su kružile o ovom filmu samo nagađanja. Radnja filma pod radnim nazivom 'The Movie Critic' odvijat će se 1977. godine", jednostavno je precizirao.

 | Autor: Pixsell/Bestimage Pixsell/Bestimage

"Nije posvećen novinarki i filmskoj kritičarki i nije biografski film o Pauline Kael, kultnoj figuri New Yorkera, koja je umrla 2001., kako su neki mediji nedavno iznijeli", ustvrdio je Tarantino.

Braća Coen Možda vas zanima Ovo je 10 najboljih filmova svih vremena prema odabiru slavne redateljske braće Coen Rubrika Life&style Life&style

Redatelj Tarantino već je odao počast američkoj kinematografiji s kraja 1960-ih i početka 1970-ih koju je volio u svom dosad zadnjem i devetom filmu IZ 2019. 'Bilo jednom u...Hollywoodu'.

Više puta Tarantino je rekao da želi završiti svoju karijeru nakon što snimi deset filmova, računajući dva 'Kill Billa' kao jedan, dodatno podgrijavajući očekivanja njegovih obožavatelja zbog novog filma.

 | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA

 

Photo: Pixsell/Bestimage

Komentari 0