Life&style
Zara Home naslonjač

Samo jedan, ali upečatljivi komad sobu će učiniti elegantnijom. Zarin čupavi naslonjač je dobra ideja

  • Krzno, naravno umjetno, već nekoliko godina vlada modom. Kako funkcionira u dizajnu namještaja?
  • Odlično, rekli bismo na osnovu nekoliko "dlakavih" komada iz Zara Home kolekcije
  • Ipak, nisu nas osvojili samo čupavi naslonjači; evo i drugih, koji se diče sjajnim dizajnom i profinjenošću

Oh, da. Ne moramo promijeniti sav namještaj u nekoj prostorili kako bismo stvorili drukčije ozračje. Često se to može učiniti na lakši, a i jeftiniji način. Katkad promjenom boje zidova, katkad dodavanjem seta novih dekora poput jastučića, cvijeća, ogledala, lampica... A katkad možemo zaigrati na kartu jednog, ali upečatljivog komada namještaja koji će privlačiti poglede odnosno promijeniti fokus. Može to biti lijepa slika velikih dimenzija na zidu, kakav komad namještaja žarke boje ili, recimo udoban kutak za čitanje s raskošnim naslonjačem i podnom lampom. 

U minimalistički uređenom domu i samo jedan komad poput stola ili naslonjača može se lako istaknuti ako je drukčiji, poseban i prostoru dodati na eleganciji, zaigranosti, artizmu. A tu ne možemo zaobići ni ovaj čupavi naslonjač, ali ni četiri druga iz Zara Home kolekcije koji se ističu svojom estetikom i dizajnom. 

Werns lampe Možda vas zanima Brend Werns ima najotkačenije lampe - domu će dati stvarno poseban pečat Rubrika Life&style Life&style

Čupavi naslonjač

Zara Home naslonjač | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home (1899,00 kn)

Krzno je zavladalo modom, a s ovim naslonjačem s drvenim nogama i tapeciranim čupavom tkaninom preselilo se u dizajn interijera.

Naslonjač presvučen umjetnim runom 

Zara Home naslonjač | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home (1511,00 kn)

Naslonjač presvučen umjetnim runom bjeličaste boje s metalnom konstrukcijom crne mat boje - evo i ovčjeg runa na namještaju.

Tapecirani naslonjač od buklea

Zara Home naslonjač | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home, (1999,90 kn)

Iako na prvi pogled isto izgleda kao pripadnik "životinjskog carstva" ovaj je naslonjač tapeciran elegantnim bukleom.
 

Tapecirani naslonjač od hrastovine Zara Home by Blasco

Zara Home naslonjač | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home (4551,00 kn)

Dizajn uz Zara Home potpisuje tvrtka Blasco specijalizirana za tapecirani namještaj. Masivna hrastovina i elegantna smeđa boja čine ga upečatljivim komadom.

Možda vas zanima Sarah Jessica Parker ima vlastitu liniju tapeta koje će se divno uklopiti u svaki prostor Rubrika Life&style Life&style

Naslonjač od jasena s lanenim sjedalom

Zara Home naslonjač | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home (2699,00kn)

Naslonjač presvučen lanenom tkaninom s okvirom od jasena prirodne boje. Savijeno drvo ovaj naslonjač čini posebnim komadom. 

Photo: Zara Home
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Nije lose