Life&style

Nova Modulova kolekcija namještaja: Stolci, fotelje i kreveti s potpisom poznatog osječkog dizajnera

  • Hrvatski proizvođač namještaja Modul slavi prvi rođendan od otvaranja showrooma u Gajevoj ulici u Zagrebu
  • Tim povodom predstavio je nove proizvode iz kolekcije 1 s potpisom osječkoj dizajnera Vladimira Madunića
  • "Pratimo trendove u dizajnu interijera i pokušavamo našim proizvodima dati dozu prepoznatljivosti, promišljenosti i posebnosti kojom će biti 'korak ispred'" kažu u Modulu

Modul, hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, a usmjerena na projektna opremanja ugostiteljskih i hotelskih objekata, privatnih domova i uredskih prostora, obilježio je prvi rođendan od otvorenja svog showrooma u Gajevoj ulici 21 u Zagrebu, ali i predstavio nove proizvode iz kolekcije 1.

Smještena u srcu Slavonije, točnije u Dardi pored Osijeka tvrtka Modul koristi svoj potencijal usmjeravajući svoju prodaju kako na Hrvatsku tako i na inozemne zemlje. Svoje tržište proširuje zajedno s strateškim partnerima pa samim time njeni proizvodi mogu se pronaći diljem cijele Europe, a čak i daleke Amerike.

 | Autor: Vanja Babić Vanja Babić

Ulaganjem u napredne tehnologije koje se koriste u proizvodnji, povećani su i kapaciteti kao i sama kvaliteta proizvoda.

Tvrtka je od svog osnutka usmjerena ka postizanju dva cilja: dodatno ulaganje u tehnologiju i ulaganje u edukaciju zaposlenika dok se poslovanje bazira na kvaliteti proizvoda kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa time prateći najnovije trendove na tržištu tapeciranog namještaja.

 | Autor: Modul Modul

Nova, nadopunjena kolekcija obuhvaća stolice/fotelje, sofe, krevete te dodatke, a dolazi, kao i do sada, s potpisom priznatog osječkog dizajnera Vladimira Madunića.

Jysk Možda vas zanima JYSK ima odličan outlet, pronašli smo 6 super komada namještaja i stvarčica za dom Rubrika Life&style Life&style

Luna i Lunar, novi su modeli stolica, jednostavnih i zavodljivih linija, Miraz je model ravnih i čistih linija, idealan za opremanje poslovnih prostora, ali i ugostiteljskih objekata i blagovaonica, Uno Aria nova je inačica Modulove uspješnice, stolice/polunaslonjača Uno, a s otvorom na naslonu, dobiva još elegantniji i prozračniji izgled. Sve modulove stolice lagane su i čvrste, a sjedala od hladno lijevane spužve su vrlo udobna i trajna. Kolekciji Uno/Uno Aria pridružen je i stolić Unotab. Stolići su razvijeni kao komplementarni stolicama i zajedno čine neraskidivu cjelinu.

 | Autor: Modul Modul

Novi model stolice/polunaslonjača Bloom lijepih je oblih linija, a „cvjetasta“ forma na krajevima rukonaslona se lagano izvija i proširuje površinu za oslanjanje što je čini dodatno udobnom. Stolice Lane i Laner, kao i stolica/polunaslonjač Rita - redizajni su prijašnjih modela, a korištenjem nove tehnologije hladno lijevane spužve omogućena je odlična udobnost i trajnost.

Novost je i Sofa Cubic inspirirana kockicama za slaganje, koja sa svojih nekoliko osnovnih elemenata pruža ogromne mogućnosti kombiniranja i slaganja, a sofa Roma - dobila je i kutnu varijantu,a  atraktivnost, udobnost i optimalna dimenzioniranost, implementirane su i u ovaj kutni sustav.

 | Autor: Modul Modul

U novoj kolekciji predstavljena su i dva modela kreveta, krevet Leaf koji kako mu samo ime daje naslutiti, ima tanko i zaobljeno uzglavlje, povišen je od poda kao da lebdi, a na njemu se nalazi ekstra udoban madrac. U kombinaciji s našim stolićima na mjestu noćnih ormarića dobivamo kombinaciju “iz snova”. 

 | Autor: Modul Modul

Krevet Stretchbed - integralno rješenje za spavaću ili hotelsku sobu, nastao inspiriran sofom Stretch, odiše komforom i udobnošću. Zaobljenih i zategnutih linija, Stretchbed će biti glavna zvijezda interijera spavaće sobe.

„ Pri oblikovanju proizvoda najveća motivacija je da naše stolice, fotelje ili sofe oplemene prostore u kojima će se naći, kao i želja da se istaknu u njima. Pratimo trendove u dizajnu interijera i pokušavamo našim proizvodima dati dozu prepoznatljivosti, promišljenosti i posebnosti kojom će biti 'korak ispred'. Naravno, u samome procesu radimo varijante oblika i ispitujemo reakcije kolega i suradnika pa sukladno i njihovim reakcijama tražimo najdopadljiviji oblik za naše proizvode. Na taj način gradimo prepoznatljivost proizvoda, kao i samog branda Modul, kako među profesionalcima za opremanja interijera, tako i među krajnim kupcima namještaja“ izjavio je dizajner Vladimir Madunić.

Možda vas zanima Najbolja inspiracija za uređenje doma: Više od 100 izlagača na Sajmu namještaja i dekora u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

Uz zajednički trud želja je izgraditi prepoznatljivost cijele kolekcije proizvoda, kao i samog branda Modul, kako na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele 'nešto više' pronaći rješenje za opremanje svojih prostora tako i među profesionalcima za opremanje interijera.

Photo: Vanja Babić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Odlicno