Life&style
kobalt plava

Ovo je najtrendi boja jesenske sezone u interijerima - donosimo najljepše komade iz trenutnih kolekcija

  • Predivna nijansa kobalt plave mogla bi biti odličan izbor za preuređenje interijera ove jeseni
  • Iako nije tipična jesenska boja, njena vibrantnost na sofisticiran će način podići svaki interijer
  • Savršeno će se slagati sa svim nijansama neutralnih boja i upotpuniti prostor!

Jesen je tek službeno počela, a predivne tamnije i zagasite nijanse već su zavladale kolekcijama za uređenje doma. Udobne deke, jastuci te ostali ukrasni dodaci, kao i namještaj, ove ćemo sezone posebno viđati u predivnoj nijansi kobalt plave, koja će se lako integrirati u interijere svojom neobičnom i snažnom nijansom i osvježiti prostor.

Iako zapravo na spada u klasične jesenske boje, poput smeđe, zelene, crvene ili narančaste, svakako ćemo ju viđati u jesenskim uređenjima interijera.

kobalt plava u interijerima | Autor: Emmezeta Emmezeta kobalt plavi ukrasni jastuk i vaza

ukrasni jastuk, 59,99 kn; vaza, 299,99 kn

Njena svestranost i spokoj koji izaziva svojom pojavom, ova tamnoplava nijansa nježan je podsjetnik na predivne dane ljeta i more koji će nam nedostajati tijekom hladnijih mjeseci, ali ih na druge načine zato možemo dovesti u naš dom!

Možda vas zanima Najbolja inspiracija za uređenje doma: Više od 100 izlagača na Sajmu namještaja i dekora u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

Predivna kobalt plava nijansa odlično će se slagati sa svim neutralnim tonovima poput bež, krem i smeđih nijansi te dodati dozu vibrantnosti raznim stilovima u uređenju, neovisno o tome radi li se o primjerice minimalizmu ili eklektičnom maksimalizmu. Također, izvrsno će se slagati i s s drugim nijansama, poput narančastih ili zelenih, za naglaske u bojama koji će trenu na razigran, ali sofisticiran način podići izgled svake prostorije.

kobalt plava u interijerima | Autor: Emmezeta Emmezeta kobalt plava fotelja i tabure

fotelja, 1,899,99 kn; tabure, 1,219,99 kn

Kobalt plava može se koristiti kao naglasak ili pak kao glavna boja u pojedinom prostoru, što ovisi i o efektu koji se želi postići u pojedinom prostoru dodavanjem ove boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.B.K. (@studio.abk)

Kobalt plava za stvaranje mirnoće

Kobalt plava također može biti iskorištena i u vanjskim prostorima, jer će se predivno slagati sa zelenilom i vanjskim uređenjem. Stolić za kavu, klupa, svjetiljka ili ukrasni jastuci savršeno će se istaknuti u vanjskom prostoru. Mnogi kobalt plavu smatraju i vibrantnom bojom koja izaziva spokoj i mir usred kaotičnog svakodnevnog rasporeda.

kobalt plava u interijerima | Autor: IKEA IKEA kobalt plava lampa MIKROKLIN

stolna lampa, 99,90 kn

Jysk Možda vas zanima JYSK ima odličan outlet, pronašli smo 6 super komada namještaja i stvarčica za dom Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @themillievintage
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Jako lijepo