Life&style

SalajLand otišao u stečaj, što će biti s Božićnom pričom koja je milijunima lampica oduševljavala posjetitelje?

  • Tvrtka koja je vodila imanje obitlelji Salaj i njezinu Božićnu priču završila je u stečaju
  • Što to znači za sudbinu omiljene blagdanske manifestacije još se uvijek ne zna, Zlatko Salaj najavljuje da će se Božićna priča sigurno nastaviti, ali da će ju voditi samo njegova obitelj
  • Mi smo se podsjetili kako je to nekad izgledalo za vrijeme božićnih i uskršnjih blagdana

Jedno od omiljenih božićnih odredišta, imanje obitelji Salaj, čini se ima neizvjesnu budućnost. Naime, tvrtka SalajLand koja je od 2016. godine upravljala imanjem Zlatka Salaja, u mjestu Grabovnica pored Čazme, ide u stečaj. Tvrtka je imala 6 zaposlenika, a svi su dobili otkaz.

Božićna priča obitelji Salaj se tradicionalno održavala više od 20 godina, s iznimkom 2020. godine, u vremenu tijekom pandemije. Predivna svjetla i događanja na imanju privlačila su brojne posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva, a ove sezone održavala se od 27. studenog do 9. siječnja.

 | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook

Božićni su blagdani mnogima bili nezamislivi bez odlaska na raskošnu destinaciju. Milijuni lampica, pregršt detalja i šarena svjetla uveselila bi svakog posjetitelja!

 | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook

Svaki je detalj imanja bio pomno ukrašen i spreman za najčarobnije dane u godini!  | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook

Božić i Nova godina provedeni na ovome posebnom mjestu učinili su magiju još i većom!

 | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook

Osim za vrijeme božićnih blagdana, imanje je bilo posjećeno i tijekom Uskrsa, kada bi obitelj Salaj okoliš ukrasila prigodnim detaljima.

Možda vas zanima Divovski pilići i zečevi koji svjetle: što su opet pripremili Salajevi za Uskrs? Rubrika Život Život

Veliki pilići i hrpe pisanica obješene na okolnim stablima stvarali su poseban ugođaj.

 | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook

Neizostavni su pritom bili i uskršnji zečevi.

 | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook

Raskošne su i šarene lampice jednako svijetlile bez obzira o blagdanu o kojem je riječ.

 | Autor: SalajLand Facebook SalajLand Facebook Zlatko Salaj ipak je imao dobre vijesti za sve ljubitelje Božićne Priče, rekao je da će imanje u budućnosti voditi njegov sin Alen i da će se Božićna priča sigurno nastaviti, iako detalji još nisu poznati.

Možda vas zanima Doznali smo što se priprema za ove blagdane na imanju Salaj - na jedan novitet obitelj je posebno ponosna Rubrika Life&style Life&style

Preostaje nam samo nadati se da će imanje i dalje živjeti u svome punom sjaju, a tijekom blagdana svojim raskošnim lampicama ponovno pozivati posjetitelje sa svih krajeva svijeta.

Photo: SalajLand Facebook

Komentari 0