Život 869 prikaza 16. travnja 2019.

Divovski pilići i zečevi koji svjetle: što su opet pripremili Salajevi za Uskrs?

Facebook/Predrag Suka.

  • Već osmu godinu za redom otvorena je Uskrsna priča obitelji Salaj
  • Bit će otvorena do 22. travnja, svakim danom od 15 do 22 sata
  • Cijena ulaznice je 20 kuna, a djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz

Obitelj Salaj iz Čazme proslavila se svojom Božićnom pričom za vrijeme koje na njihovom imanju svijetli 4 milijuna lampica uz jelenove, Djeda Mraza, saonice, poklone, jelke... Od maštovite dekoracije jednog privatnoog vrta koji je na sebe privukao pozornost medija, nastao je park u koji roditelji dovode djecu, a ulaznice se naplaćuju. A zašto bi Uskrs ostao zakinut za svoju bajku? Tako se na imanju Salaj osmu godinu za redom postavljaju i uskršnje dekoracije. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Obitelj je ove godine svoje imanje ukrasila sa preko 40.000 svjetlećih ukrasnih jaja, a ove godine pripremili su i prikaz Isusovog groba, veliku instalaciju vlaka od slame, proširene šetnice s raznim svjetlećim 3D elementima te elementima od slame prikladnim za Uskrs – figure kokoši, pilića, zečeva, pijetlova te pisanice, košare.

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL

Imanje je otvoreno za posjet do 22. travnja, svakim danom od 15 do 22 sata. Cijena ulaznice je 20 kuna, a djeca do sedam godina imaju besplatan ulaz. 

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

Možda vas zanima... Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Također, na imanju se i nalaze kućice s domaćim proizvodima raznih OPG-a pa ćeš moći kupiti i domaće proizvode dok razgledavaš ovu svjetlosnu bajku koja se prostire na čak 60 000 kvadrata.  

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

Pilići i zečevi velikih dimenzija, pisanice koje vise s drveća i borova uz šetnicu... samo su neke od instalacija koje su zanimljive za vidjeti, a i super su kulisa za fotku. 

Možda vas zanima... Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL

Komentari 0