Life&style

Romeo i Julija iz Podravine: Mladi par u ljubavnom klinču upao u bunar na svadbi, javila se i majka

  • Podravina je dobila svojeg Romea i Juliju nakon ove nesvakidašnje ljubavne priče
  • Mladi par, inače uzvanici na svadbi, potražili su privatnost te otišli na obližnji stari bunar
  • Limeni poklopac bunara nije izdržao, te je par upao u njega, srećom bez težih posljedica

Ljubavna priča o kojoj bruji Podravina srećom je prošla bez posljedica te su joj se svi dobro nasmijali. Naime, mladi par, koji je bio na svadbenom slavlju upao je u bunar u naletu strasti. Djevojka i mladić željeli su malo privatnosti te su napustili salu Hotela Picok u Đurđevcu i na parceli nedaleko od hotela pronašli stari bunar. Par je navodno krenuo "u akciju" na limenom poklopcu starog bunara, no na njihovu žalost nije dobro završilo. 

horoskop roditelji Možda vas zanima Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu Rubrika Life&style Life&style

Poklopac nije izdržao te je propao, a 25-godišnjaci su upali u bunar dubok četiri metra s 30-ak centimetara vode. Ubrzo je njihove povike čuo jedan od gostiju svatova koji je bio u hotelskoj sobi. Isprva nije mogao locirati odakle dolaze povici, no nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici te ih je njihov junak locirao i uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija bunara

"U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma", ispričao je jedan uzvanik za Podravski list. Podravski Romeo i Julija imali su sreće pa se svi sada ovoj romantično-bizarnoj priči mogu samo nasmijati. 

Gosti na vjenčanju podijelili su najgore stvari koje su doživjeli na svadbama

Ipak, majci djevojke i dalje nije smiješno. Naime, stala je u obranu mladih ljubavnika jer se cijela obitelj osjeća ogorčeno zbog, po njima, lažne vijesti da su djevojka i mladić na bunaru vodili ljubav. "Oni su samo prijatelji, dvije godine se nisu uopće vidjeli. Bili su zajedno na svadbi, a mladiću je u jednom času pozlilo jer je bio pijan pa su izašli na svjež zrak. Sjeli su na poklopac bunara i onda su propali u zdenac dubok četiri i pol metra. M. je pao po mojoj kćeri D. i nije istina da je prošla bez ozljeda.", piše portal Danica

Je li zajednički život prije braka dobar ili ne? Možda vas zanima 8 jako dobrih razloga zašto bi parovi trebali živjeti zajedno prije braka - i 2 problema Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • strina777

    Kristina Šeric žena novinar objavljuje vijest o ženi koja je upala u bunar zbog ljubavnog klinča kako kaže.. Žena novinar... Za mene niste novinar .. Prava vijest bi bila.. Vlasnik hotela nije popravio li meni poklopac na bunaru.. Dvoje mladih ... prikaži još!