Life&style

Riješi KVIZ i saznaj gdje će te tvoj dragi odvesti na putovanje kada se sve vrati u normalu

  • Svi stalno govore kako je važno putovati jer nas putovanje fizički i psihološki mijenja
  • Upoznavanje drugih kultura, stvaranje uspomena i opuštanje u tropskim krajevima zvuči baš poput onoga što nam treba nakon što pandemija završi
  • Riješi kviz i otkrij gdje će te tvoj dragi odvesti nakon što se sve vrati u normalu

Prednosti putovanja nisu samo jednokratne stvari: putovanje te fizički i psihološki mijenja. Manjak vremena ili novca nije valjana isprika. Vrlo jeftino možeš pronaći letove, a uvijek postoji mogućnost za posjećivanje i nekih od naših gradova. Ako imaš posao s punim radnim vremenom i obitelji, još uvijek možeš putovati vikendima ili praznicima, čak i s bebom.

Prošla 2020. je u najmanju ruku bila teška godina za putovanja. Ali, neka te to ne obeshrabri u planiranju putovanja 2021. godine!  Ako jedva čekaš da odeš negdje nakon što se sve vrati u normalu (suosjećamo, želiš da to bude što prije), pomoći ćemo ti odabrati destinaciju. Odnosno, otkrit ćemo ti gdje će te dragi odvesti na iduće putovanje. Ili nakon što dobiješ rješenje kviza, odmah reci dragom za koju destinaciju da pakira kofere.

Možda vas zanima Turistički aranžman ili poslovno putovanje za vrijeme opasnosti od koronavirusa? Evo što bi trebala znati Rubrika Life&style Life&style

Od užitka putovanja ne odustajemo ni u "novom normalnom"! Kako organizirati putovanje po novim pravilima

"Lutati putevima udaljenih zemalja, putovati znači živjeti!" rekao je Hans Christian Andersen, a mi se potpuno slažemo s njim. 

 

 

 

 

 

Photo: None

Komentari 0