Life&style
Igra lignje

Reality show 'Squid Game: The Challenge' dolazi u studenom na Netflix, a pobjednika čeka 4,56 milijuna dolara

  • 'Squid Game: The Challenge' pretvorio je najveću južnokorejsku seriju u najveće reality natjecanje ikada
  • Čak 456 igrača natjecat će se za osvajanje 4,56 milijuna dolara, najveće novčane nagrade u povijesti reality televizije
  • Čini se kako nas očekuje pregršt zabave i napetog natjecanja u studenom, kada će se reality show prikazivati na Netflixu

U vrlo čudnom, ali vrlo predvidljivom potezu, Netflix je napravio reality show verziju izazova iz svog golemog hita, serije 'Igra lignje' iz 2021. godine. U godinama nakon debija serije, puno kreatora sadržaja poput MrBeasta organiziralo je vlastitu stvarnu 'Igru lignje', ali Netflix se konačno vratio s trailerom za svoju službenu verziju, nazvanu 'Squid Game: The Challenge', koja se može pohvaliti onim za što Netflix kaže je najveća nagrada reality showa svih vremena: 4,56 milijuna dolara. Premijera 'Squid Game: The Challenge' je zakazana za 22. studenog.

Baš kao i originalna južnokorejska serija, 'Squid Game: The Challenge' imat će pregršt natjecatelja koji se natječu jedni protiv drugih u čudnim i sve težim igrama, koje će ih polako eliminirati prije nego što se okruni pobjednik. Premda nam trailer ne daje puno uvida u same igre, vidimo golemu lutku u igri 'Crveno svjetlo, zeleno svjetlo' iz originalne serije, za koju se čini da bi mogla biti i početak reality serije.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, 'Squid Game: The Challenge'

Ali, premda verzija reality showa 'Igra lignje' već izgleda prilično zabavno, obožavatelji originalne serije mogu biti mirni znajući da je druga sezona na putu. 

Premda reality verzija nije pitanje života ili smrti, još je puno toga na kocki: 456 igrača natjecat će se za osvajanje 4,56 milijuna dolara. Kroz niz igara svaki će igrač biti gurnut do svojih granica i prisiljen zapitati se koliko daleko će ići da pobijedi, s oportunističkim savezima, strastvenim strategijama i pravovremenim izdajama koje će uslijediti.

Možda vas zanima Netflixova serija 'Drago dijete' mračna je, napeta i uzbudljiva - i nije za one sa slabim srcem Rubrika Life&style Life&style

Teaser za reality show

U prvom teaseru obožavatelji mogu zaviriti u ono za što se igrači bore: Blistavu kasicu punu novca. „4,56 milijuna dolara? Ljudi rade puno gore stvari za puno manje novaca“, kaže jedan natjecatelj. Zatim vidimo bljeskove poznatih i novih igara prije nego što igrači napadnu sada već legendarnu animatroničku lutku, Young-hee, u igri 'Crbeno svjetlo, zeleno svjetlo'. 

Gdje je snimana 'Squid Game: The Challenge'?

Emisiju produciraju britanski indijski studiji Studio Lambert i The Garden. Proces proizvodnje naišao je na nekoliko prepreka.
Različite publikacije detaljno su govorile o problemima tijekom snimanja, kada je hladnoća u Britaniji stvorila komplikacije u Cardington Studios, bivšoj bazi Kraljevskog ratnog zrakoplovstva u Bedfordu, a Netflix je potvrdio da je troje od 456 igrača dobilo liječničku pomoć tijekom snimanja igre 'Crveno svjetlo, zeleno svjetlo,' u kojem igrači moraju izbjeći pažnju prijeteće robotske lutke. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, 'Squid Game: The Challenge'

Glasnogovornica je u to vrijeme izjavila da su u emisiji poduzete „sve odgovarajuće sigurnosne mjere“, a mediji su otkrili da je britanska 'Izvršna služba za zdravlje i sigurnost' podsjetila producente da pravilno planiraju rizik, ali je na kraju odlučila da daljnje radnje ipak nisu potrebne.

John Wick Možda vas zanima Prije nego što krene serija 'The Continental', evo što sve treba znati o 'Johnu Wicku' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0