Life&style 24. studenoga 2022.

Raskošna kuća Ivane Trump, uređena poput Versaillesa prodaje se za 26,5 milijuna dolara

Dom Ivane Trump
Profimedia. Dom Ivane Trump
  • Dom pokojne Ivane Trump, poslovne žene i bivše supruge bivšeg američkog predsjednika, ima ured sav prekriven uzorkom leopardaleoparda 
  • Ali, tu je i blagovaonica inspirirana no manje, ni više nego Versaillesom
  • Kako god, bivša rezidencija Ivane Trump u New Yorku doista je jedinstvena

Luksuzna kuća u nizu Ivane Trump službeno je na tržištu te se prodaje za 26,5 milijuna dolara (192.024.300,00 kn), samo četiri mjeseca nakon Ivanine tragične smrti u srpnju ove godine u 73. godini života. Ured istražitelja grada New Yorka otkrio je da je Ivana umrla od pada niz stepenice u svom domu, pri čemu je zadobila ozljede torza. Proglašena je mrtvom na licu mjesta, a njezina smrt ocijenjena je kao nesreća. Ivanina misa zadušnica održana je u New Yorku, a nazočili su joj njezin bivši suprug i bivši predsjednik Donald Trump (76) te njihova djeca Donald Jr., Ivanka i Eric.

Dom Ivane Trump | Autor: Profimedia Profimedia Dom Ivane Trump

Gisele Bundchen Možda vas zanima... Zaviri u novi dom Gisele Bündchen! Kuhinja je jednostavno očaravajuća Rubrika Life&style Life&style

Kuća se nalazi u četvrti Lenox Hill na Manhattanu i ima šest katova, pet spavaćih soba i pet kupaonica. Ugrađeno dizalo prevozi goste kroz cijelu luksuzom krcatu kuću, a tu je i veliko, zakrivljeno stubište.

Dom Ivane Trump | Autor: Profimedia Profimedia

Cijelo imanje ima raskošne detalje, uključujući kristalne lustere i svilene tapete na prvom katu i mramorni kamin s utisnutim zlatom u dnevnoj sobi na drugom katu.

Blagovaonica nadahnuta francuskim Versaillesom ima goleme prozore koji gledaju na unutarnje dvorište.

Dom Ivane Trump | Autor: Profimedia Profimedia

Na trećem katu nalazi se prostrana glavna spavaća soba koja ima troja francuska vrata koja vode na privatnu terasu. Privatna kupaonica obložena je ružičastim mramorom od oniksa i uključuje dvostruki umivaonik i veliku kadu.

Dom Ivane Trump | Autor: Profimedia Profimedia

Preko puta glavne spavaće sobe nalazi se kućni ured opremljen namještajem s uzorkom leoparda i kaminom od oniksa sa zlatnim detaljima. Walk-in ormar nalazi se uz ured.

Dom Ivane Trump | Autor: Profimedia Profimedia

Preostali katovi imaju sobe za goste s pogledom na bujno zelenilo 64. ulice. Impresivan prostor također se može pohvaliti medijskom sobom i saunom.

Možda vas zanima... Najluksuznije i najskuplje kuće zvijezda trenutačno na tržištu. Nisu na Njuškalu... Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0