Life&style
Gisele Bundchen

Zaviri u novi dom Gisele Bündchen! Kuhinja je jednostavno očaravajuća

  • Brazilski supermodel Gisele Bündchen nedavno se rastala od zvijezde američkog nogometa Toma Bradyja 
  • Također je nedavno kupila luksuznu kuću vrijednu 11,5 milijuna dolara u Surfsideu, Florida
  • Zanimljivo je da se kuća nalazi preko puta megavile Toma Bradyja na Indian Creek Islandu

Supermodel Gisele Bündchen nedavno je kupila predivnu kuću s pet spavaćih soba. Kuća je izgrađena 1981. godine i ima 370 kvadratnih metara stambenog prostora. Međutim, čini se da je za Bündchen bio važniji pogled, jer kuća se nalazi nasuprot vile njenog bivšeg supruga.

 | Autor: Realtor Realtor

Možda vas zanima Najluksuznije i najskuplje kuće zvijezda trenutačno na tržištu. Nisu na Njuškalu... Rubrika Life&style Life&style

Kuća ima vrlo visoke stropove, velike stambene prostore, masivne terase i zapanjujući pogled na široki vodeni put i otok Indian Creek. Tu je i kućno kino, ured, teretana, igraonica i velika kuhinja za blagovanje koja se otvara prema terasi. Objekt dolazi s pristaništem.

 | Autor: Realtor Realtor

Ugodna 'kućica'

Ovo je drugi dom u području Miamija koji je 42-godišnji supermodel kupio usred iznenadnog (i navodno prijateljskog) razvoda zvjezdanog para koji je finaliziran 28. listopada ove godine. Bündchen i Brady bili su u braku 13 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

U veljači je Bündchen kupila još jedno imanje za 1.250.000 dolara, piše New York Post. To je udobna art deco vikendica od 140 kvadratnih metara koja se nalazi u blizini Miami Beacha.

Kuća s tri spavaće sobe ima otvorenu kuhinju s velikim mramornim otokom, šankom za doručak i vrhunskim uređajima. Osim toga, prostrana primarna kupaonica nudi dvostruki umivaonik i pažnju posvećenu detaljima.

Vila na otoku Indian Creek

NFL zvijezda i bivša manekenka Victoria's Secreta kupili su 2020. godine rezidenciju na Indian Creek Islandu vrijednu 17 milijuna dolara. Planirali su srušiti postojeću kuću i izgraditi novu. Navodno je Bradyju ostala raskošna nekretnina koja je još u izgradnji na otoku poznatom kao 'bunker milijardera'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Inače, par ima dvoje djece: 12-godišnjeg Benjamina i 9-godišnju Vivian. Bek Tampa Bay Buccaneersa također ima 15-godišnjeg sina Jacka s glumicom Bridget Moynahan. Navodno je do razvoda došlo zato jer se Brady, bez znanja bivše supruge, naprasno vratio iz kratke igračke mirovine te potpisao novi ugovor za NFL, što ga je i dalje sprječavalo da se u potpunosti posveti obitelji. 

Možda vas zanima Kevin iz 'Sam u kući' prodao je kuću: Zavirili smo unutra i ipak nam se više sviđa ona iz filma Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisele

Komentari 0