Life&style

Prošlo je 17 godina od proslavljenog hita 'Zapravo ljubav', a postava se sada ponovo okuplja!

  • Možeš li vjerovati da je prošlo 17 godina otkako je blagdanski film ‘Zapravo ljubav’ mnoge pridobio svojom filmskom čarolijom?
  • Nakon točno toliko godina, okupit će se i glumačka postava filma, a povod je humanitarne prirode
  • Glumci će za fanove prirediti božićni kviz u kojem će temeljito testirati njihovo znanje o filmu 

Vjerujemo kako bi bilo dosta rukica u zraku kada bi upitali kome je ‘Zapravo ljubav’ najdraži blagdanski film. Omiljeno filmsko ostvarenje iz 2003. nije imalo samo zvjezdanu glumačku postavu, već odličnu filmsku radnju i završnu glazbeni trenutak koji je po mnogima zauvijek pronašao svoje mjesto u kinematografskoj povijesti. 

Možda vas zanima Osvojio nas je kao mali Sam u filmu 'Zapravo ljubav', a evo gdje je Thomas Brodie-Sangster danas Rubrika Life&style Life&style

Glumci zvjezdanog filma ponovo se okupljaju nakon 17 godina kao sudionici blagdanskog kviza o hit filmu u svrhu prikupljanja novčanih sredstva za britansku dobrotvornu organizaciju Comic Relief koja nastoji pomoći djeci i mladeži u prevladavanju mentalnih poteškoća i usamljenosti. 

'Zapravo ljubav' božićni kviz vodit će glumica Martine McCutcheon koja u filmu glumi Natalie, a u njemu će prisustvovati njezine kolege Bill Nighy, Keira Knightley, Kris Marshall, Olivia Olson i Thomas Brodie-Sangster.

No, oni koji se odluče prisustvovati kvizu, dobit će i ekskluzivan info od redatelja filma Richarda Curtisa o tome što se događalo iza kulisa pri nastanku filma. 

Kviz je dostupan na stranici comicrelief.com, a za izdvojenih 5 funti (oko 40,00 kuna) korisnici će dobiti link koji će biti dostupan do 29. siječnja. 

Možda vas zanima Romantičarke, pozor! Ovi božićni filmovi spoj su blagdanskog duha i ljubavnih priča Rubrika Life&style Life&style

‘’Radi se o odličnoj blagdanskoj zabavi koja će ti oživjeti sjećanja na najdraže scene iz filma, ali i temeljito testirati tvoje znanje o filmu. Imamo i nekoliko iznenađenja koje će ti se sigurno svidjeti! Nažalost, neće svi moći provesti Božić s najmilijima. Nadamo se da će ovaj kviz razveseliti ljude i omogućiti im da uživaju zajedno iz sigurnosti svog doma’’, rekao je redatelj filma i suosnivač organizacije Comic Relief, Richard Curtis. 

Možda vas zanima Jedva čekamo! Pogledaj trailer za novi božićni film s Emmom Roberts, presladak je Rubrika Life&style Life&style

Na žalost mnogih fanova filma diljem svijeta, kviz je dostupan samo u Ujedinjenom Kraljevstvu. No, to te nikako ne mora spriječiti da organiziraš vlastiti kviz i sa svojim ukućanima uživaš prisjećajući se najupečatljivijih trenutaka filma.  

Photo: Pinterest

Komentari 0