Life&style

Prošlo je 15 godina od završetka serije Rebelde, a poznata ekipa ponovno je zajedno

  • Prije nego se na malim ekranima pojavila serija 'Glee', domaća publika imala je priliku uživati u još jednoj raspjevanoj seriji za mlade
  • Riječ je o meksičkoj telenoveli 'Rebelde', čija je glumačka postava bila formirana od članova popularne grupe RBD
  • Na radost mnogih, sastav je odlučio ponovno zapjevati zajedno, no dva člana izvorne postave ipak su odbila sudjelovati u novom projektu

Stih "y soy rebelde" i nakon 15 godina od prestanka emitiranja dobro je poznat obožavateljima meksičke telenovele 'Rebelde'. Radnja prati skupinu tinejdžera različitog socijalnog statusa koje je sudbina spojila u prestižnoj srednjoj školi  'Elite Way School' smještenoj u blizini Ciudad de Méxica. Između ostaloga, u seriji pratimo osnivanje pop sastava, a zanimljivo je da su glumci bili i članovi stvarnog sastava 'RBD' koji je na krilima serije ostvario značajan uspjeh.

Možda vas zanima Od anonimusa do zvijezda: tko su zapravo glumci koje je proslavila serija Bridgerton? Rubrika Stars Stars

Glavni protagonisti serije su Mia, Miguel, Diego i Roberta, srednjoškolci čije se sudbine isprepleću zbog velike ljubavi prema glazbi, unatoč njihovim razlikama u statusu i položaju na društvenoj ljestvici. Ova hvaljena serija postigla je zapažen uspjeh i u SAD-u, Brazilu, Ekvadoru i Španjolskoj, a na domaćim se ekranima prikazivala od 2009. godine na programu Nove TV. O kultnom statusu ove serije svjedoči i podatak kako su se u njoj pristale pojaviti zvijezde poput Lennyja Kravitza, Gorillaza i Hilary Duff.

Novo poglavlje

Iskoristit ćemo priliku i pogledati gdje su danas i čime se bave glumci koji su utemeljili glavne likove. Uloga Mie Colucci povjerena je tada mladoj pjevačkoj nadi Anahí. Danas je pak ova 37-godišnjakinja posvećenija poduzetništvu i vlastitoj beauty liniji te je njezina glazbena karijera pala u drugi plan. Obožavatelji serije s oduševljenjem su dočekali vijest o tome kako će se sastav RBD ponovno okupiti te će Anahí ponovno imati priliku vidjeti na pozornici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anahi (@anahi)

No, sastavu se odbila priključiti druga ključna ženska protagonistica serije, glumica Dulce Maria koja je utemeljila lik Roberte Parado. Ova 35-godišnjakinja, čija je prateta bila velika meksička slikarica Frida Kahlo, svoj izostanak je opravdala objašnjenjem kako su trenutačno majčinstvo i odgoj njezine jednomjesečne kćeri prioritet.

 | Autor: Instagam Instagam Anahí, Maite Perroni i Dulce Maria

Možda vas zanima Zvijezde nove turske serije 'Ambasadorova kći' osim markantnim izgledom, pažnju plijene i ljubavnim životom Rubrika Stars Stars

Okupljanju nekadašnje teen glazbene senzacije odbio je prisustvovati i glumac Alfonso Herrera koji je svojevremeno utemeljio lik Miguela Aranga. Ovaj naočiti 37-godišnjak je priznao kako ne razmišlja o povratku glazbi, već je usmjeren na svoju glumačku karijeru koja je u punom zamahu.

S druge strane, ponovnom okupljanju sastava koji ih je vinuo u zvijezde rado se odazvao Diego Bustamante, odnosno glumac Christopher Uckermann. Nakon raspada sastava 2008. godine, ovaj 34-godišnjak je relativno uspješno nastavio graditi solo karijeru, no priznao je kako već dugo mašta o ponovnom okupljanju izvorne postave.

 | Autor: Instagam Instagam Christopher Uckermann, Alfonso Herrera i Christian Chávez

Projektu su se rado odazvali i Christian Chávez, najpoznatiji po ulozi Giovannija Méndeza Lopeza te glumica Maite Perroni. Prije nego što je postala Marichuy, ova 37-godišnjakinja je seriji 'Rebelde' utjelovila lik Guadalupe Fernandes. Više detalja o njezinom životu, ako i gdje je trenutačno možeš pratiti na malim ekranima, možeš saznati ovdje.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagam

Komentari 0