Life&style

Profesorica optužena za seks s učenikom sad se i udala za njega i imaju dijete

  • Bivša srednjoškolska profesorica (26) optužena je 2019. za seksualni kontakt s jednim od svojih učenika
  • Od tada se udala za sada bivšeg učenika i par je dočekao svoje prvo dijete
  • Žena je na taj način izbjegla zatvor jer njezin bivši učenik više ne može biti prisiljen da svjedoči protiv supruge

Baylee Turner kao profesorica engleskog je predavala u srednjoj školi Sarcoxie u Misouriju, SAD, kada je optužena za spolni odnos s učenikom - tada starim 18 godina - što je dovelo do njezine ostavke. I Turnerova i učenik priznali su da su imali spolni odnos u njezinoj kući u veljači 2019., a ona je uhićena sljedeći mjesec. No sud je odbacio optužbe protiv nje nakon što se udala za svog đaka i rodila njihovo dijete.  

Horoskopski znakovi koji vole starije partnere Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi preferiraju starije partnere, njima razlika u godinama nije bitna Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Facebook Facebook Profesorica se udala za svog bivšeg učenika kako bi izbjegla zatvor

Turner i njezin bivši đak vjenčali su se u svibnju 2019. nekoliko mjeseci nakon skandala, a potom su u veljači 2020. dočekali svoje prvo dijete. Danas njezin suprug više nije tinejdžer, sada ima 22 godine. Tužitelji su odustali od optužbi protiv Baylee zato što je po američkom zakonu klinac dobio "bračnu privilegiju" odnosno više ne može biti prisiljen svjedočiti protiv svoje supruge. 

Ova mama odlučna je da doji kćer do 6. godine. Napadaju je da seksualno zlostavlja dijete

 | Autor: facebook facebook Profesorica se udala za svog bivšeg učenika kako bi izbjegla zatvor

Turner je predala svoju državnu nastavnu licencu, što je bio jedan od glavnih ciljeva tužitelja, a ostavku iz srednje škole dala je nakon uhićenja u veljači 2019. Prijetila joj je kazna do četiri godine zatvora. Sud joj je naredio da ne kontaktira ni s kim mlađim od 16 godina kada je puštena nakon što je položila jamstvo od 10.000 dolara. 

Možda vas zanima Stručnjaci tvrde da su uspješniji brakovi s većom razlikom u godinama. Ovo su njihovi argumenti Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: facebook

Komentari 0