Life&style
Harry i Meghan

Prodaje se predivna vila u kojoj su Harry i Meghan snimali dokumentarac, zavirili smo u taj luksuz i raskoš

  • Iako i sami imaju predivnu vilu u Montecitu, Harry i Meghan Netflixov su dokumentarac snimali u jednoj drugoj, jednako veličanstvenoj vili u susjedstvu
  • Upravo se ta vila sada našla u prodaji za 33,5 milijuna dolara
  • Pogled na Tihi ocean, kino dvorana, zasebna gostinjska kuća i predivno uređen interijer samo su neke blagodati ovog velebnog zdanja

Svi oni koji su gledajući Netflixov hit dokumentarac o Harryju i Meghan pomislili kako bi bilo divno živjeti idiličnim životom u toj prekrasnoj vili baš po njihovom ukusu, sada tu istu vilu mogu kupiti jer je osvanula oglašena za prodaju u Montecitu po cijeni od 33,5 milijuna dolara, a oglasio ju je Ryan Malmsten iz Santa Barbara Brokersa.

Harry i Meghan su se preselili u bogatu četvrt izvan Santa Barbare 2020. kada su kupili vlastitu vilu vrijednu 14,65 milijuna dolara, a unatoč tome što imaju 840 kvadrata prostora, njihovo imanje koje se prostire na 7,4 hektara nije korišteno za snimanje Netflixovog  dokumentarca.

Možda vas zanima Ovo su striktna pravila koja su si princ Harry i Meghan Markle postavili u odgoju djece Rubrika Stars Stars

 | Autor: Jim Bartsh / Fox News Jim Bartsh / Fox News

Smješteno u dolini planine Santa Ynez s pogledom koji puca direktno na Tihi ocean, velebno je imanje u Montecitu izgrađeno 2006. godine na više od dva hektara predivno uređenog posjeda, a vila s pet spavaćih soba prostire se na gotovo 1200 kvadrata.

 | Autor: Jim Bartsh / Fox News Jim Bartsh / Fox News

Svi oni koji su gledali 'Harry & Meghan' dobili su kratak pogled na njihov život na zapadnoj obali, no dokumentarac je uglavnom sniman u veličanstvenoj vili u mediteranskom stilu, a ne u njihovom vlastitom domu, a koji je otprilike 6 kilometara dalje.  

 | Autor: Jim Bartsh / Fox News Jim Bartsh / Fox News

U impozantnoj vili vanjski se elementi savršeno stapaju sa sofisticiranim interijerom s kojim su povezani visokim drvenim gredama i prozorima od poda do stropa. Francuska vrata puštaju sunčevu svjetlost u prostor i pružaju pogled s terasa na ocean, a posebno su šarmantne otvorene sobe kao stvorene za velika druženja, ali i intimna okupljanja.

Možda vas zanima Bivša Archiejeva dadilja otkrila je kakvi su Harry i Meghan bili roditelji dok je kod njih radila Rubrika Stars Stars

 | Autor: Jim Bartsh / Fox News Jim Bartsh / Fox News

Kuhinja je upotpunjena radnom površinom od talijanskog Carrara mramora, geometrijskom rasvjetom, posebno dizajniranim kuhinjskim ormarićima i dvostrukim hladnjakom Sub-Zero.

 | Autor: Jim Bartsh / Fox News Jim Bartsh / Fox News

Za opuštanje, tu je glavna soba s predivno izvedenim stropovima, ogromna masažna kada, ali i vanjski tuš s kaminom. Jesmo li spomnuli da vila ima i tajnu knjižnicu, kino dvoranu s ugrađenim 4K projektorskim platnom i bar s hladnjakom za vino?

 | Autor: Jim Bartsh / Fox News Jim Bartsh / Fox News

Tu su i teretana s pogledom na terasu koja uključuje parni tuš i saunu te sjenica smještena u neposrednoj blizini bazena i spa centra, a na imanju se nalaze i stabla banana, kokice i kokošinjac, dok se iznad garaže za tri automobila smjestila odvojena gostinjska kuća sa spavaćom sobom i kupaonicom s divno izvedenim stropovima od bambusa i vlastitim privatnim ulazom.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0