Life&style

Pripazi malo, moguće je da zbog ove pogreške kod tuširanja dobiješ prištiće po leđima

  • Odjednom su ti se pojavili prištići po leđima, a ne znaš zašto?
  • Moguće je da je to zbog ove pogreške koju radiš za vrijeme tuširanja
  • Ruku na srce – istu tu pogrešku radi puno nas…

Misliš da se za vrijeme tuširanja ne mogu napraviti nikakve pogreške? Pogrešno! Osobito ako se na tvojim leđima stalno pojavljuju novi prištići, trebaš razmisliti o tome što sve radiš za vrijeme tuširanja.

via GIPHY

Prištići na leđima zbog pogrešnog tuširanja

Prištići na leđima nastaju zbog ostataka od šampona ili nekih drugih sredstava za kosu - koji za vrijeme ispiranja cure po tvojim leđima. Dakle, nakon ispiranja kose dobro isperi leđa vodom i gelom za tuširanje kako ostaci od sredstava za njegu kose ne bi začepili pore na leđima. Posljedica začepljenih pora su – prištići!

Što pomaže? Koristi četku za tuširanje kako bi temeljito otklonila ostatke šampona i drugih sredstava sa leđa – ili s gelom za tuširanje ili običnom vodom (ako imaš osjetljiviju kožu). Neka voda pri ispiranju ne bude previše vruća – inače i to može izazvati iritaciju kože.

via GIPHY

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.
 



 
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0