Life&style

Preslatko! Disney kuglice za bor s Mickeyem i Minnie Mouse klinci će obožavati

  • Ostalo je još malo vremena prije nego krenemo s ukrašavanjem doma i božićne jelke
  • Ako razmišljaš o novim ukrasima, sigurno će te zanimati ove kuglice koje smo pronašli
  • Kuglice Mickey i Minnie Mouse su jako fora

Nećemo se lagati da već ne gledamo božićne dekoracije - ova godina je takva kakva je pa smo odlučili da se nećemo pridržavati pravila i čekati prosinac i Božić da okitimo božićno drvce. Sama ta radnja, a kasnije i predivan ugođaj u domu, odmah nam razvuku osmijeh na lice pa zašto ne bismo već sad počeli u tome uživati, doslovno, kao dijete.

Možda vas zanima Orašari su pravi božićni hit i ove godine, a evo gdje ih možeš kupiti i po kojoj cijeni Rubrika Life&style Life&style

Službena Disney internet trgovina predstavila je svoje božićne ukrase i gotovo da ne postoji crtani junak koji nije dobio svoju ukrasnu figuricu ili kuglicu za bor, a najviše su nam za oko zapeli primjerci vezani za Mickeyja i Minnie Mouse. Jedan od omiljenih crtanih ljubavnih parova može zasjati i na tvojoj jelki, a izbor je zaista velik.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: crvena kuglica oko 172 kn; set od četiri kuglice oko 191 kn; zlatna kuglica oko 127 kn

Ako ti se naš prethodni izbor čini ipak prešaren, donosimo ti i sjajne jednobojne komade s decentnim detaljima. Dovoljno je samo nekoliko ovakvih kuglica da tvoj bor doslovno zasja. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: zlatna kuglica oko 172 kn; srebrnu kuglica oko 172 kn; plava kuglica oko 172 kn

Možda vas zanima Ako si fan serije 'Prijatelji', pronašli smo tvoje savršene kuglice za bor Rubrika Life&style Life&style

Ljubiteljica si Mickeyja i Minnie u paru? Imamo onda nešto i za tebe. U unutrašnjosti prozirne kuglice s baršunastom zelenom mašnom su preslatki mišići u božićnom outfitu, a siva kuglica Mickeyja i Minnie na klizanju skriva malu tajnu. Iako na prvu ne izgleda baš spektakularno, ona zapravo ima ugrađeno LED svjetlo koje zlatnom bojom osvjetljava unutrašnjost.
Sve ove figurice i lijep su znak paženje kada ideš u goste ovih blagdana, a možeš biti sigurna da će svojom posebnošću izazvati oduševljenje.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr
S lijeva na desno: prozirna oko 127 kn; Minnie navijačica oko 146 kn; siva oko 172 kn; Mickey oko 114 kn 

Možda vas zanima Zaljubile smo se u ovu blagdansku lampu u obliku zvijezde iz Sinsaya, već nas lovi božićni ugođaj Rubrika Life&style Life&style
Photo: Miss7/PR

Komentari 0