Life&style

Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji Božić, pogledaj hoćeš li i ti najviše uživati

  • Brojiš dane do božićnih blagdana?
  • Jedva čekaš malo se opustiti i odmoriti za kraj godine?
  • Otkrit ćemo ti koji se horoskopski znakovi mogu već sada veseliti jako lijepim blagdanima 

Zvijezde, odnosno horoskopski znak u kojem smo rođene, definiraju naše općenite karakteristike i osobine, ali  mogu itekako djelovati na naše svakodnevno raspoloženje. Ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, slobodno otvori bocu vina i nazdravi: očekuje te sjajan Božić. 

Blizanci 

Venera u znaku jarca zavladat će blizancima u prosincu te će im dati dodatnu porciju energije i ljubavi. Gostoprimstvo je blizancima osobito pri srcu. Uvijek žele da se svi dobro osjećaju te pripreme sjajnu zabavu. Međutim, kad blagdane provode „samo“ s partnerom, puni su strasti i vrlo su romantični. Blizanci vole božićno vrijeme te s djetinjastim nestrpljenjem očekuju Badnjak. Blizanci će jako uživati u ovim blagdanskim danima te će vrlo motivirano krenuti u novu godinu. 

via GIPHY

Lav 

Lavovi će se za vrijeme Božića potpuno koncentrirati na svoju obitelj. U tome će im pomoći činjenica da je Saturn u znaku vodenjaka. Lavovi će biti tradicionalni te će se potruditi da ove godine sve bude savršeno i harmonično. Pri tome nemoj zaboraviti paziti na sebe te možeš biti ponosna na svoja postignuća i zapravo vrlo uspješnu godinu – usprkos svim nedaćama. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ovih 5 horoskopskih znakova, napravit ćeš sve za svoju najbolju prijateljicu Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Vage će već kod prvog Adventa biti pune veselog iščekivanja Božića i puno će razmišljati o tome. Razmišljat će i brinuti se da za blagdane ne dođe do prepirki. Međutim, možeš biti bez brige: kao i uvijek u takvim slučajevima, reagirat ćeš diplomatski te ćeš se pobrinuti za pozitivno raspoloženje. Za razliku od proteklih godina kad si bila pomalo melankolična, ove ćeš godine biti opuštena i sretna. 

via GIPHY

Jarac 

Jarci će se ove godine pokazati u novom ruhu za Božić, jer su pod utjecajem Merkura. To znači da će za vrijeme božićnih blagdana trebati napustiti svoju komfornu zonu. Kad im to uspije, uživat će! Osobe rođene u znaku jarca morat će se baviti i drugim izazovima te podržavati svoje najdraže. Savjet: ostavi malo posao na miru i vidjet ćeš koliko ti puno mogu pružiti razgovori s prijateljima i obitelji. 

Možda vas zanima Zara ima kolekciju svilenih marama za svaki horoskopski znak - čine nam se kao savršen dar! Rubrika Moda Moda
Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0