Life&style

Prekrasna kućica za odmor koja je bila u vlasništvu kraljice Elizabete II. može se unajmiti na Airbnb-u

  • Pomoćna rezidencija koja je bila u vlasništvu kraljice, a sada pripada kralju Charlesu III., može se unajmiti za odmor
  • Kuća se nalazi na kraljevskom imanju Sandringham u blizini Norfolka, a okružuje je prekrasni, veliki vrt 
  • Zavirili smo u unutrašnjost kuće i saznali koja je cijena noćenja

Za sve one koji su barem jednom htjeli iskusiti život kraljevske obitelji, sada su možda najbliže tome. Naime, na Airbnbu je osvanula kućica dosad u vlasništvu kraljice Elizabete II., koja je u četvrtak preminula u 96. godini života kao najdugovječniji monarh u britanskoj povijesti. Kuća, koja je služila kao kućica za odmor, nalazi se na njenom imanju u Norfolku, u blizini kuće Sandringham.

 | Autor: Airbnb Airbnb

Dostupna za iznajmljivanje na Airbnbu, jedna noć u kraljičinoj kući iznosi 407 eura, a u njoj može spavati osam gostiju u četiri spavaće sobe te dolazi sa svim udobnostima koje očekujemo od kuće koja je u vlasništvu britanske kraljevske obitelji. Nazvana Garden House, prekrasna koliba prostire se na dva kata, a sav namještaj i slike nekada su bili smješteni u kraljevskoj rezidenciji.

kraljica Elizabeta II. i princ Philip Možda vas zanima Ljubavna priča kraljice Elizabete II. i princa Philipa: "Kraljičino zdravlje počelo se urušavati kad je izgubila supruga" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Airbnb Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb

Kao što možete zamisliti, ispred kuće nalazi se imanje koje se sastoji od formalnog zidanog vrta s gredicama i rubovima te neformalnim vrtom idealnim za opuštanje, kao i rastrčavanje pasa. Airbnb oglas glasi: 'Ovaj šarmantni smještaj, u vlasništvu Kraljice, smješten je u srcu njezinog omiljenog seoskog utočišta Sandringha i na čitavom posjedu najbliže je imanje kući Sandringham."

 | Autor: Airbnb Airbnb

U oglasu se navodi kako je kuća nekadašnji dom kraljičinog glavnog vrtlara, pa onda ne čudi da su vrtovi pravi užitak i pružaju vrhunsko okruženje za ovu idiličnu kuću.

Prisjetilli smo se najljepših modnih izdanja kraljice Elizabete

Svatko tko boravi u kraljevskoj kolibi može provesti vrijeme u šetnji Country Parkom veličine dva kilometra. Tu je i Izložba Sandringhama i Muzej prometa gdje se mogu razgledati kraljevska vozila, a samo nekoliko minuta vožnje udaljeni su plaže Sjevernog Norfolka, livade bogate makom, polja lavande i tipična engleska sela s pubovima.

 

Photo: Airbnb

Komentari 0