Life&style

Pravi si kolekcionar šalica? Uz ove ćeš se još više veseliti prvoj jutarnjoj kavi

Za mnoge je prvi gutljaj jutarnje kave sveti ritual i vrlo važan dio početka dana, a pored naše omiljene kave, jutro nam može dodatno uljepšati savršena šalica iz koje ju pijemo. Ako si i ti pravi kolekcionar šalica, onda sigurno razumiješ o čemu pričamo. Kada nađemo jedinstvene, ručno rađene šalice koji će se istaknuti na polici kuhinjskog ormarića u našem domu, to nam izmami osmijeh na lice svaki put.

Jedne od takvih šalica kreira baš Kat's Clay studio. Već smo pisali o ovom brendu i komadima koji su dokaz umijeća Katice Orlovčić, s otoka Krka.

Ljetno sniženje Zara Home Možda vas zanima Zara Home spustila je cijene, uz ove košare, ogledala i lampe tvoj će dom zablistati Rubrika Life&style Life&style

Ručno izrađene keramičke šalice iz Kat's Clay studija

Katica Orlovčić, talentirana keramičarka koja stoji iza Kat's Clay studija, stvara zadivljujuće ručno rađene keramičke šalice. S obzirom na to da su ručno rađeni, niti jedan komad nije identičan i to svaku šalicu čini jedinstvenim blagom. Apsolutni bestseller u njezinoj kolekciji su šarmantne keramičke šalice ukrašene motivima voća. Među njima, jedan od noviteta uključuje šalice oslikane živopisnim motivima žutih limuna, na podlozi plavih i bijelih okomitih pruga, koje su nas oduševile.

Možda vas zanima Najljepši jastučići za ljetnu vibru: Sočno voće, vibrantne nijanse i morske dubine u dom donosi Ivy's Home Rubrika Life&style Life&style

Osim šalica Katica kreira i tanjure, naušnice i vaze

Dok su Katičine šalice nedvojbeno divne, njezin talent seže još dalje od njih. Kat's Clay studio također nudi niz drugih ručno izrađenih keramičkih predmeta, uključujući tanjuriće, naušnice i vaze. Svaki je komad kreiran s istom pažnjom za detalje i jedinstvenim umjetničkim štihom, osiguravajući da budu lijepi i prepoznatljivi poput njezinih šalica. Ove kreacije ne samo da se savršeno nadopunjavaju sa šalicama, već će s lakoćom dodati posebnu vibru svačijem kućnom dekoru.

Možda vas zanima Posteljine s motivima voća su nam preslatke, ali ove dvije iz Zare Homea odišu elegancijom Rubrika Life&style Life&style

Radost skupljanja unikata

Skupljanje ručno rađene keramike, poput one iz Kat's Clay studija, više je od pukog nabavljanja posuđa i dekoracije za dom, radi se o uvažavanju umijeća i strasti koja se nalazi iza svakog tog predmeta. Kupovinom ovih jedinstvenih komada možeš podržati lokalnog umjetnika i poduzetnika, te kod kuće imati ručno izrađeno posuđe koji su poput komadića ljeta na otoku. Jedno je sigurno, tvoj jutarnji ritual kave više nikada neće biti isti - na najbolji mogući način! Svoj primjerak možeš naručiti putem Instagram profila brenda. Cijena ove šalice s motivom limuna je 25 eura, a zapremnina joj je 300 ml.

Možda vas zanima Ljeto u Zagrebu nikada nije bilo zabavnije: Fuliranje Summer Sunset nam donosi pravo osvježenje i top atmosferu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @katsclaystudio
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepo