Life&style

Posteljine s motivima voća su nam preslatke, ali ove dvije iz Zare Homea odišu elegancijom

  • Motivi voća, osobito limuna i jagoda, ove su godine posvuda pa čak i na posteljinama, a prikazani su u raznim stilovima
  • Većinom su to oni zaigrani, za koje najviše koristimo epitete 'slatki', 'zabavni' i slično. No, iako nam se i oni sviđaju, ponekad bismo željeli nešto na istu foru, ali malo ozbiljnije 
  • Upravo tu uskače naša omiljena Zara Home u kojoj smo pronašli dvije posteljine s motivima voća, ali u ozbiljnijoj verziji koje su nam baš, baš prekrasne
  • Pročitaj također: Svaka prostorija doma, čak i vrt, zaslužuje svoju glazbu. Zara Home ima spremne Spotify playliste

Motivi voća na odjeći, modnim dodacima pa čak i na posteljini, ove su godine veliki hit i čini se da ih ništa neće moći uskoro svrgnuti s trona. Niti ne treba. Jer su preslatki limuni, trešnje, jagode i drugo bobičasto voće pravo osvježenje nakon silnih točkica, prugica i geometrijskih oblika koji su do sada vladali. 

No, većina tih komada (čak i onih za dom) s motivima voća je, baš kao što smo rekli - preslatka, medena, zabavna... Naravno i to nam se baš sviđa i želimo posjedovati brojne takve komade, ali ponekad bismo željeli imati i nešto slično, ali ipak malo ozbiljnije i dugovječnije kada su u pitanju trendovi. Sve naše specifične želje, čini se, jako dobro razumije Zara Home u čijoj smo ponudi pronašli dvije posteljine s motivima voća koje su baš ono što smo tražili - trendy, ali i profinjene. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

Na prvoj posteljini nalaze se motivi malina, grožđa, trešanja, jagoda, ananasa i gdje kojeg ljubičastog cvjetića, a svemu malo zelenila dodaju pripadajući listovi, odnosno grančice. Ova posteljina dolazi u tri dijela, odnosno s navlakom za poplun čija se cijena, ovisno o dimenzijama, kreće od 49,99 do 69,99 eura, jastučnicom čija cijena iznosi 21,99 eura te s gornjom plahtom kojoj se cijena, ovisno o dimenzijama, kreće od 29,99 do 59,99 eura. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

 | Autor: Zara Home Zara Home

S obzirom na to da su limuni ove godine najpopularniji voćni uzorak, ne bi imalo smisla i njih ne uključiti u dizajn pa se tako oni nalaze na drugoj posteljini u ponudi. Svaki je limun ovdje nacrtan zajedno s pripadajućom granom te predivnim bijelim cvijetom. Također, iako su limuni inače jarko žute boje, ova je posteljina napravljena u umjerenim, zagasitijim tonovima. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

Za razliku od prethodne, ova posteljina dolazi u dva dijela, odnosno samo s navlakom za poplun čija se cijena, ovisno o dimenzijama, kreće od 49,99 do 69,99 eura te s jastučnicom čija cijena iznosi 21,99 eura. 

Photo: Zara Home
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super