Life&style

Svaka prostorija doma, čak i vrt, zaslužuje svoju glazbu. Zara Home ima spremne Spotify playliste

Zara Home mnogima je omiljena destinacija za shopping kada su u pitanju dodaci za dom. Iako su fizičke trgovine Zare Home predivne, online stranica nam je često puno draža jer njome, u potrazi za idealnim komadima za dom, ali i za inspiracijom, možemo scrollati u bilo koje doba dana ili noći. 

Listajući Zara Home web stranicu pronašli smo zanimljiv odjeljak koji nas je malo iznenadio, ali zapravo u potpunosti ima smisla. Naime, Zara Home ima poseban odjeljak naziva 'Glazba' u kojemu se nalaze Spotify liste posvećene svakoj prostoriji u domu pa čak i okućnici, a s kojima su nam ušteđeni sati i sati koje bi proveli u sastavljanju savršenih playlista za uživanje ili druženje s prijateljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA HOME (@zarahome)

Na stranici se nalazi osam playlista, a posvećene su dnevnom boravku, blagovaonici, kuhinji, spavaćoj sobi, dječjoj sobi, kupaonici, okućnici te općenito uživanju u životu i ta se playlista naziva 'A Design for Life'. Svaka od ovih playlista na kojima se nalazi između 20 i 100 pjesama, zadužena je za stvaranje ugodne i prikladne atmosfere za svaku prostoriju.

Tako ćemo na playlisti za dječju sobu pronaći nešto nježnije, umjerenije pjesme dok ćemo na playlisti za uživanje i druženje u vanjskom prostoru svog doma, pronaći živahne pjesme koje potiču dobro raspoloženje i smijeh, a neke čak i da zaplešu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA HOME (@zarahome)

Moramo priznati da nas je izbor pjesama pozitivno iznenadio jer su zaista pomno probrane i stvarno potiču raspoloženje koje je prikladno za određeni dio doma - smirenost u spavaćoj sobi, veselje u blagovaonici i vani i slično. Također, na njima možemo pronaći i nekoliko poznatih glazbenih imena poput Björk, Nick Cavea and the Bad Seeds, Fleetwood Maca i drugih. 

Photo: Instagram @morgan.yates

Komentari 0