Moda
Foto: instagram @katsclaystudio

Kat's Clay, omiljeni brend keramike s voćnim motivima, u ponudu je uvrstio i slatke naušnice

  • Kat's Clay jedan je od najpopularnijih brendova za izradu keramike, a zaštitni su im znak uzorci voća 
  • Sada su nas iznenadili i predstavili su originalan proizvod - naušnice s uzorkom smokve
  • Ove viseće naušnice će biti odličan modni dodatak tijekom ljeta, a sigurni smo da ćete dobiti brojna pitanja o tome gdje ste ih kupili
  • Pročitaj više: Kat’s Clay vaze osvojile su nas mediteranskom estetikom. Poželjeli smo ih sve

Kat's Clay jedan je od najpopularnijih domaćih brendova proizvoda od keramike. Šalice, tanjurići, vaze, što god ti padne na pamet oni imaju u ponudi i to sa zanimljivim uzorcima. Najčešći uzorak ovog brenda je razno voće i povrće, uz poneko cvijeće i šare. Iako su do sada u ponudi imali vaze, šalice i tanjuriće s motivom smokve, od sada imaju i naušnice - izgledaju jako cool.

Naušnice u obliku smokve brenda Kat's Clay oduševit će sve ljubiteljice ovoga voća, kao i sve one koje vole velike, uočljive naušnice. Ovo nikako nije dodatak za djevojke koje su ljubiteljice tihog luksuza. Naušnice od smokve Kat's Clay studija dolaze u svije vrste. Jedne su u obliku smokvi kakve uberemo sa stabla, dok drugi model prikazuje smokvu kada je u otvorimo i izgleda kao jedna prepolovljena voćka. Zatvorena smokva je u zeleno zlatnoj paleti boja, dok otvorena ima dodatak crvene boje.

Ono što nas je posebno oduševilo na Kat's Clay naušnicama s motivom smokve su detalji i vjerni prikaz svih pora i bora koje ovo voće ima. Od malo grublje vanjštine do mekane pulpe. Ovo su naušnice na one s rupicama na ušima, a keramičke naušnice su postavljenje na malene kolutove što ih čini visećima. Za sve upite o naušnicama, možeš se javiti Kat's Clay na Instagramu, a ovo će biti modni dodatak koji će sigurno privlačiti poglede. 

Photo: None

Komentari 0