Life&style

Povratak u 19. stoljeće na Pickboxu: Ljubavne priče, strasti i raskošni kostimi u četiri BBC-jeve miniserije

  • Poznato je da BBC ima hrpu fenomenalnih miniserija pa se ponekad doista teško odlučiti što gledati
  • Jedna od inspiracija dolazi s Pickbox platforme, na kojoj se mogu pronaći četiri odlične miniserije s radnjom smještenom u 19. stoljeću
  • Ljubavne avanture, strast i nepredviđene životne situacije te odlične glumačke ekipe garantiraju uzbudljive trenutke 

Za nostalgični kraj ljeta, Pickbox NOW i Pickbox TV donose četiri BBC-jeve miniserije koje će vas odvesti u 19. stoljeće! Riječ je o TV adaptacijama kultnih romana Jane Austen, Charlotte Brontë i Thomasa Hardyja koje tematiziraju divno doba romantizma i nostalgije. Za sve one koji vole 'putovati' u romantično vrijeme 19. stoljeća, ove odlične miniserije će biti odličan izbor.

 | Autor: Pickbox Pickbox

Ponos i predrasude (Pride and Prejudice)

Emmyjem nagrađena miniserija, ekranizacija kultnog romana Jane Austen, bavi se predrasudama koje su se pojavile između klasa u 19. stoljeću i ponosa koji je bio toliko jak da je razdvajao ljubavnike... Ljepota, duhovitost i živahnost glavne protagonistice Elizabeth savršeno su uhvaćene glumačkom izvedbom Jennifer Ehle. Colin Firth fenomenalan je u ulozi gospodina Darcyja, on je markantan i rezerviran, no zanimljiv i dubok. Savršen roman, savršena serija!

Posljednja epizoda emitira se večeras u 19 sati na Pickbox TV-u, a na Pickbox NOW pogledajte cijelu sezonu.

U glavnim ulogama: Colin Firth, Jennifer Ehle, Susannah Harker.

 

serija Opasne veze Možda vas zanima Spletke, strastvene romanse i neočekivani zapleti u novoj ekranizaciji slavnog romana 'Opasne veze' Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pickbox Pickbox

Jane Eyre

Predivna TV adaptacija kultnog romana Jane Eyre spisateljice Charlotte Brontë govori o mladoj ženi Jane koja postaje guvernanta. Zaljubi se u zamišljenog i zagonetnog gospodina Rochestera, svog šefa. Zaljubljuju se, ali mnoge tajne leže u njegovoj prošlosti i prijete njihovoj budućnosti. Fenomenalna Ruth Wilson izvrsna je u ulozi Jane Eyre: uvjerljivo nevina, a istodobno sadrži vatru i strast za veliku ljubavnu priču...

Seriju pratite od 30. kolovoza do 2. rujna u 19 sati na Pickbox TV-u, a u cijelosti se već može pogledati na Pickbox NOW.

U glavnim ulogama: Ruth Wilson, Toby Stephens, Lorraine Ashbourne.


 | Autor: Pickbox Pickbox

Razum i osjećaji (Sense And Sensibility)

Predivna miniserija snimljena je po romanu Jane Austen koji je Austen izdala pod pseudonimom. Priča je to o sestrama Dashwood koje se s majkom sele iz svog velikog doma u Sussexu u skromniju kućicu u Devonshireu. Majčin cilj je pronaći odgovarajuće muževe za djevojke. Izvrsna glumačka postava, raskošni kostimi, divna scenografija i bezvremenska priča idealna su kombinacija! 

Seriju pratite od 30. kolovoza do 2. rujna u večernjem terminu na Pickbox TV-u, a u cijelosti se već može pogledati na Pickbox NOW.

U glavnim ulogama: Dominic Cooper, Charity Wakefield, Hattie Morahan.


 | Autor: Pickbox Pickbox

Tessa iz porodice D'Urberville (Tess of the D’Urbervilles)

Predivna i tužna priča vrti se oko djevojke Tess. Kad njezini roditelji saznaju da su u rodu s bogatašem Alecom D'Urbervilleom, pošalju je njemu u posjet. Tess ne voli tog muškarca i pokušava ga odbiti, no on je siluje i ona ostane trudna. Posramljena, uspijeva se vratiti kući, no njezino dijete umre. Odlazi na farmu, gdje radi kao mljekarica, i ondje upoznaje čovjeka u kojeg se zaljubi. No kad on sazna za njezinu prošlost, napušta je... Briljantna adaptacija kultnog romana Thomasa Hardyja.

Seriju pratite od 30. kolovoza do 2. rujna u večernjem terminu na Pickbox TV-u, a u cijelosti se već može pogledati na Pickbox NOW.

U glavnim ulogama: Gemma Arterton, Eddie Redmayne, Ruth Jones.

 

Možda vas zanima Jesen ispred televizora: Ovih 7 hit serija dolaze do kraja godine, jedva čekamo! Rubrika Life&style Life&style
Photo: BBC

Komentari 0