Life&style

Poslastica za ljubitelje trilera: Nova serija 'Odjeci' već je postala hit na Netflixu

  • Serija 'Odjeci', nova triler drama na Netflixu ima vrlo zanimljivu i neobičnu radnju
  • Priča o dvije sestre blizanke koje zamjenjuju svoje živote zaintrigirala je mnoge
  • U sedam epizoda imamo priliku gledati kako se životi dviju blizanki počinju raspadati nakon što jedna nestane

Nakon uspješnica 'Stay Close', 'The Holiday' i 'One Of Us Is Lying', Netflix je zaredao odlične trilere, a posljednja u nizu je i triler drama 'Odjeci', koja je svojom zanimljivom radnjom privukla pažnju mnogih. 'Odjeci' je djelo stvaratelja još jedne velike Netflixove hit serije, '13 razloga'.

Iako je s prikazivanjem na Netflixu počela tek prošlog tjedna, ovaj triler čija se radnja vrti oko dvije sestre blizanke, već je pravi hit.

Priča prati dvije sestre blizanke, Leni i Ginu, u čijim je ulogama glumica Michelle Monaghan, koje svake godine na svoj rođendan zamjene živote i godinu dana žive kao druga sestra. Gina je spisateljica udana za bivšeg terapeuta, Charlieja, kojeg igra Daniel Sunjata i živi u Los Angelesu. Druga sestra, Leni, živi u gradu Mt. Echo, gdje su blizanke odrasle, sa svojim suprugom Jackom, u čijoj je ulozi Matt Bomer.

serija Opasne veze Možda vas zanima Spletke, strastvene romanse i neočekivani zapleti u novoj ekranizaciji slavnog romana 'Opasne veze' Rubrika Life&style Life&style

Radnja ovog misterioznog trilera počinje se zaplitati kad jedna od blizanki, Leni, nestane te se njihovi životi počinju raspadati.

Kako se klupko počinje rasplitati, sve više tajni izlazi na vidjelo, kao i činjenica da još netko zna za dogovor dviju blizanki te koja je zapravo blizanka nestala. Jednako misteriozno kako započinje, serija isto tako i završava, ostavljajući gledatelje s mnoštvom neodgovorenih pitanja i nagađanja.

Možda vas zanima Jesen ispred televizora: Ovih 7 hit serija dolaze do kraja godine, jedva čekamo! Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Netflix

Komentari 0