Life&style

Polusestra Meghan Markle uvjerena: "Harry već razmišlja o razvodu, on sigurno zna da Meghan laže"

  • Iako prema riječima Meghan nisu imale gotovo nikakav odnos u 20 godina, polusestra vojvotkinje od Sussexa itekako ima puno toga za reći
  • Samantha Markle tabloidima je ispričala kako će se supružnici brzo razvesti kao i da Harry već razmišlja o tome 
  • Smatra kako bi se Meghan trebala javno ispričati svome ocu koji ju kao roditelj bezuvjetno voli

Iako više ne priča s Meghan, a nisu se niti jednom vidjele otkako je upoznala Harryja, polusestra vojvotkinje od Sussexa Samantha Markle ima puno toga za reći, a neki tabloidi jedva čekaju prenijeti njezine prognoze. 

Možda vas zanima Ludo zabavni komentari Meghan-Harry intervjua zapalili su društvene mreže, pogledaj najsmiješnije Rubrika Stars Stars

‘’Vidim kako će njihov brak završiti razvodom ako se ne podvrgnu opsežnom savjetovanju i ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i ispričaju se svima kojima su naštetili tijekom ove dvije godine’’, rekla je Samantha. 

Dodala je kako ništa u intervjuu koji su vojvode od Sussexa dali popularnoj voditeljici Oprah nije bilo iskreno, a vrlo je naštetilo kraljevskoj obitelji. 

Vrijeme je da analiziramo govor tijela Meghan i Harryja: u kakvim su zapravo odnosima

‘’Možda Harry već preispituje (razvod). Mora biti tako ako ima imalo mozga u glavu. Nema 12 godina. Bio je u vojsci, mora osjetiti da je sve što je Meghan rekla laž’’, izjavila je Samantha prenosi TMZ

Samantha se pita koji bi muškarac mogao biti sretan s Meghaninim ponašanjem. Smatra kako i Meghan mora povući prvi potez ako se želi pomiriti sa svojim ocem Thomasom Markleom. 

‘’Morala bi se javno ispričati, jer je napravila puno štete svojim nepoštenjem, manipulacijom, dominacijom i kontrolom’’, rekla je Samantha i dodala kako je Meghan povrijedila njihovog oca koji je kao roditelj bezuvjetno voli. 

Britanci Meghan neće oprostiti! Zahtijevaju da se paru oduzmu titule, ističu da laže kako je Archiju oduzeta titula

Thomas koji je također komentirao intervju svoje kćerke medijima je rekao kako Meghan možda ne bi došla do situacije u kojoj si želi oduzeti život da nije okrenula leđa njemu i cijeloj obitelji.

 | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Meghan je u intervjuu s Oprah izjavila kako više od dva desetljeća gotovo nije imala nikakav kontakt sa Samanthom koja je čak napisala memoare pod nazivom “Dnevnik sestre princeze Pushy”. 

 

Photo: Facundo Arrizabalaga/PA Images/PIXSELL

Komentari 0