Life&style

Pogledaj blamažu! U javljanju uživo iz svog stana kadrom mu je prošetala gola djevojka - a to nije bila njegova cura!

  • Španjolski novinar Alfonso Merlos tijekom javljanja uživo u emisiju doživio je veliku neugodnost
  • Iza njegovih leđa u prijenosu prošetala se polugola djevojka, a kasnije su otkrili o kome se radi
  • Mnogi su primijetili kako se ne radi o njegovoj djevojci Marti Lopez, koja je na najgori mogući način saznala o dečkovoj nevjeri

Alfonso Merlos poznati je novinar, model i svojevrsni celebrity u Španjolskoj. No, ništa od navedenog nije se pokazalo zaslužnim nakon što je njegov posljednji TV angažman postao viralan i prispio na gotovo sve web stranice tabloida. 

Naime, Merlos se uživo javio u emisiju ‘’Estado de alarma’’, u kojem novinar Javier Negre pozvao kompetentne sugovornike kako bi raspravili situaciju o epidemiji uzrokovanoj koronavirusom na svome You Tube kanalu. U tom trenutku, u kadru iza Alfonsovih leđa prošetala se polugola djevojka koja je na sebi imala samo topić. Da stvar bude još gora, gledatelji su prepoznali kako se ne radi o njegovoj djevojci Marti Lopez, već o novinarki španjolskog TV Showa ''Socialite'' Alexiji Rivas

Možda vas zanima Ovi znakovi nikada ne varaju svoje partnere - je li i tvoj dragi među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Obožavatelji su se odmah raspisali o tajnoj vezi novinarke s poznatim Španjolcem nazvavši ovaj cijeli slučaj ‘’Merlose Place’’, prema poznatoj američkoj sapunici.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty , Alexia Rivas

O svemu se i oglasila sada bivša Alfonsova djevojka koja je cijeli događaj nazvala vrlo neugodnim i sramotnim. Mediji pišu kako je Lopez, bivša natjecateljica španjolskog Big Brothera, uništena i da vrlo dobro poznaje 27-godišnju novinarku koja je polugola prodefilirala iza leđa sada Lopezinog  bivšeg dečka. 

Možda vas zanima Ljudima koji varaju svoje partnere to se čuje u glasu - kako znati što slušati Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty , Marta Lopez

O ovom neugodnjaku oglasio je i Alfonso navodeći kako u ovom trenutku ne želi objašnjavati cijelu situaciju niti davati izjave. 

‘’U idućim danima sve će biti jasnije i vidjet ćete što se stvarno dogodilo. Za sada sam dobro’’, rekao je Alfonso stranim medijima.

Kako će rasplesti situacija koja može konkurirati  domišljatosti kakva se viđa samo u španjolskim sapunicama, ostaje za vidjeti.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    haha nije kriv