Life&style

Podbacila sam kao roditelj, zaključila je glumica kad je vidjela kćerkinu božićnu listu želja

  • Sara Foster na TikToku je objavila urnebesnu listu božićnih želja svoje kćeri
  • Na četiri(!) stranice dugačkom popisu može se pronaći svašta, od odjeće do parfema
  • Video je nasmijao njene pratitelje, a mnogi su komentirali kako djevojčica ima „dobar ukus“

Sara Foster, glumica i influencerica objavila je na svom TikToku urnebesan video s božićnim željama svoje kćeri i nasmijala pratitelje. Nakon što je Sara upitala kćer što bi željela za Božić, 11-godišnja djevojčica vratila se s podužom listom zahtjeva koji su sve nasmijali, a mamu iznenadili. U opisu videa Sara je napisala „Ovako izgleda kad podbaciš kao roditelj“, a mnogi su u komentarima pohvalili ukus malene i izrazili nadu da će djevojčica „ostvariti svoj snove“. Sara je u videu dodala: „Kad sam ja imala 11, tražila sam lutku kupusića“ i rekla kako njena 11-godišnjakinja očito ima 35 godina.

 

@sarasadmomfoster

This is what failing as a parent looks like.

♬ original sound - Sara Foster

 

Možda vas zanima Vrijeme je za "Sam u kući" po stoti put! Znaš li gdje su danas glumci iz omiljenoga božićnog serijala? Rubrika Stars Stars

Djevojčica je zatražila normalne stvari, poput odjeće, a popis se nastavlja sa skupom šminkom poput Dior Addict ulja za usne, Vivienne Westwood privjeska, parfema Miss Dior i Marc Jacobs. Svoje je želje i poredala, a one koje najviše želi stavila u prvih deset kako bi njeni roditelji bili sigurni što da joj prvo kupe sa četiri stranice dugog popisa.

Na dugom popisu nalaze se još i Pradina torbica za 690 funti, Converse crvene tenisice, novi iPad i plahte. Njena majka je cijelu urnebesnu listu pokazala na TikToku i priznala da je isprva mislila da djevojčica želi samo odjeću koja je na vrhu popisa, no onda je počela okretati stranice i otkrila poduži popis koji njena kćer ove godine želi pod bor.

Možda vas zanima Pitali smo vas: "Koliko ćete potrošiti ovog Božića?", evo što ste otkrili o svojoj blagdanskoj kupovini Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0